Copy
Nieuwsbrief YSY Ronde om Noord-Holland
 

Beste <<Voornaam>>,

Op dit moment staan ruim 140 deelnemers geregistreerd, vergelijkbaar met de vorige jaren. Het belooft weer een mooie Ronde te worden!

Morgen sluit de vóórinschrijving! 
Daarna vervalt de korting op het inschrijfgeld. Na 10 juni accepteren we geen inschrijvingen meer. Deze mail wordt gestuurd aan alle (oud) deelnemers.

Mocht u al ingeschreven hebben, dan hoeft u er niet meer op te reageren: Komende week gaat de automatische incasso plaatsvinden van de deelnamefee. Als u nog bemanning op moet geven verzoeken we u om dat nu nog te doen, zo kunnen we er ook voor zorgen dat er genoeg sponsorshirts zijn! U kunt inloggen bij Saildata.net en daar het juiste aantal bemanningsleden invullen. Voor extra deelnemers bij het eindfeest in IJmuiden kunt u in Muiden bij betalen tijdens de registratie.

Zoals U weet gaat de route via Medemblik waar we een groet aan het gemeentebestuur gaan brengen. Vanaf 26 mei vindt daar de Delta Lloyd Regatta plaats en  op 30 mei Medemblik Nautiek. Een bezoek waard tijdens uw trainingsrondjes!
Stadshavens Medemblik bv is sinds 1 april 2015 de nieuwe exploitant van vier havenlocaties binnen de Stad Medemblik. Naast de Pekelharinghaven beheert Stadshavens Medemblik de Oosterhaven, de zuidelijke zijde van de Westerhaven en de noordzijde van het Overlekerkanaal.
Inschrijven
Supporters:

ARC Marine

Astrea

DFDS Seaways

Gemeente Velsen

K.N.R.M.

Mammoet

Navionics

Rifkin

Royaal aan de Vecht

Saffier Maritiem

Sailing Business Events

Sailselect

Stentec

van Leeuwen Catering

Zeehaven IJmuiden NV

Zeilen

 
Organisatie:
Stichting YSY Ronde om Noord-Holland
Kennemerboulevard 540
1976EM, IJmuiden

rnh.ysy.nl

Deelnemers: 
ronde@ysy.nl

Pers contacten:
relaties@ysy.nl

 
Share
Tweet
Forward
+1
Share


Uitschrijven   Gegevens bijwerken