Copy
Nieuwsbrief YSY Ronde om Noord-Holland
 

Beste <<Voornaam>>,

De inschrijving voor de YSY Ronde om Noord-Holland is vanaf 1 maart geopend!

De Ronde wordt alweer voor de 19e keer georganiseerd. Het bestuur heeft in het afgelopen jaar enkele nieuwe medewerkers erbij gekregen die bruisen van enthousiasme.  Ook door de gehouden enquête hebben we weer met frisse ogen naar de Ronde gekeken. We gaan een paar flinke veranderingen doorvoeren in het concept. Wat wel blijft is de tomeloze inzet van onze vrijwilligers!

Start: De start van de ORC-dualhanded vindt apart plaats, dus niet meer samen met de dualhanded-SW.
Markermeer: de SW klassen (ook dualhanded-SW) varen zoals ze gewend waren naar Enkhuizen. De ORC-klassen krijgen een iets langer, uitdagender traject te varen naar Enkhuizen.  De bemanning krijgt meer te doen!
Enkhuizen: Bij de sluizen zal een RIB controlerend optreden.
IJsselmeer: Alle klassen varen via Medemblik naar Kornwerderzand. Ook daar zal een RIB controlerend optreden.

In IJmuiden zult u de grootste veranderingen ervaren. Als u van de steiger afkomt zult u een grote feest-tent aantreffen! De tent zal door onze eigen vrijwilligers worden bemand.  U vindt daar o.a. het wedstrijdkantoor en catering. U wordt warm ontvangen met koffie, thee, gebakken eieren met spek enzovoort. Dit alles tegen vriendelijke "club" prijzen.  Gedurende de dag vinden in de tent activiteiten plaats, waaronder het "steigerbier".  We proberen te organiseren dat u 's middags de Volvo Ocean Race schepen zeilend kunt zien passeren of live kunt volgen via beeldschermen.
's Avonds vindt daar ook de maaltijd plaats met aansluitend de prijsuitreiking. Nieuw dit jaar is dat het eten niet uitsluitend Chinees zal zijn. Ook hier treft u onze enthousiaste vrijwilligers die een biertje voor u tappen, maar natuurlijk ook wijn en fris inschenken.
Muiden: ook voor Muiden hebben we enkele veranderingen voor ogen. Door een wisseling van de vaste cateraar aldaar kunnen we daar nog geen mededelingen over doen, in een volgende nieuwsbrief hoop ik daar weer op terug te kunnen komen.

Niet alles verandert: de goede dingen blijven uiteraard waaronder ons mooie Rondeshirt! Onze enthousiaste sponsorcommissie heeft weer sponsoren kunnen vinden die u een shirt aanbieden van Magic Marine met mooie bedrukking als blijvende herinnering aan de YSY Ronde om Noord-Holland 2015!

 

Nieuwe inschrijfmodule. Bij uw inschrijving zult u zien dat u uw gegevens dit jaar opnieuw zult moeten invullen. Voordeel van deze vernieuwde site is dat u met dezelfde gegevens ook kunt inschrijven voor andere evenementen van de YSY. De site kan t.z.t. ook ter beschikking gesteld worden aan andere verenigingen waardoor inschrijven makkelijker wordt en de ratings direct geautomatiseerd worden bepaald.

Inschrijfgeld voor deelname aan de YSY Ronde om Noord-Holland: De tariefstructuur is iets veranderd. De kosten voor deelname van het schip zijn in 2015 iets verhoogd, om aan de reële kosten te voldoen. De prijs per bemanningslid is verlaagd, waardoor de meeste schepen een kleine verhoging zullen zien. Verder vinden we het wel erg prettig als u zich inschrijft vóór 15 mei a.s. om goede afspraken, tegen scherpe prijzen, te kunnen maken met onze leveranciers.
 

Met vriendelijke groeten namens het hele organiserende comité en de YSY,

Joop ten Bokkel
Voorzitter Stichting YSY Ronde om Noord-Holland

Like YSY Ronde om Noord-Holland 2015, Nieuwsbrief no 2 on Facebook 

Inschrijven
Supporters:
Marina Seaport IJmuiden
NorthSails
Select Windows
Sailselect
Zeehaven IJmuiden NV
Gemeente Velsen
ARC Marine
Gallery Marco Kaller
Astrea
DFDS Seaways
Rifkin
Saffier Maritiem

 
Organisatie:
Stichting YSY Ronde om Noord-Holland
Kennemerboulevard 540
1976EM, IJmuiden

rnh.ysy.nl

Deelnemers: 
ronde@ysy.nl

Pers contacten:
relaties@ysy.nl

 
Share
Tweet
Forward
+1
Share


Uitschrijven   Gegevens bijwerken