Copy
Nieuwsbrief YSY Ronde om Noord-Holland
 

Beste <<First Name>>,

Nieuwe sponsor: met trots kunnen we mededelen dat de Gemeente Medemblik sponsor is geworden van de YSY Ronde om Noord-Holland!  Gemeente Medemblik heeft de watersport altijd hoog in het vaandel staan en heeft zich voor twee jaar verbonden aan de YSY Ronde om Noord-Holland, waarvoor onze hartelijke dank. U vindt hun logo bovenaan de sponsorlijst.

In 2015 komen er  veel nieuwe uitdagingen, zowel voor de deelnemers als voor het comité!

In december j.l.  hebben we een enquête gehouden onder de deelnemers. We hebben een hele goede respons op de open vragen gehad, waarvoor onze dank.  Er zijn veel bruikbare punten uit voortgekomen waar we zeker iets mee gaan doen. De respondenten krijgen binnenkort een samenvatting van de ingediende punten.

Één suggestie die veel voorkwam was om het te zeilen traject iets afwisselender te maken, vooral op het IJsselmeer. Besloten is om komend jaar vanaf Enkhuizen, via Medemblik naar Kornwerderzand te varen. Uit de enquête is ook gebleken dat de festiviteiten in Muiden en IJmuiden een opfrisbeurt kunnen gebruiken. Hier wordt aan gewerkt, in een volgende nieuwsbrief hoort u meer!

Zoals bekend is valt de Ronde dit jaar samen met het weekend waarin de Volvo Ocean Race Scheveningen aan doet. Zaterdagmiddag starten de VOR schepen in Scheveningen voor hun laatste etappe. Dat biedt een mooie kans. IJmuiden is een goede uitvalbasis om de complete vloot van de Volvo Ocean Race zeilend te kunnen aanschouwen. Wat is er mooier dan deze zeilmachines op volle snelheid op zee voorbij te zien komen? Vanuit Seaport ben u zo op zee, dicht bij de route naar Göteborg. Door mee te doen aan de ronde heeft u al een plaatsje in Seaport.

De inschrijving wordt geopend op 1 maart 2015, vanaf 00.00 uur.

Met vriendelijke groeten namens het hele organiserende comité,

Joop ten Bokkel
Voorzitter Stichting YSY Ronde om Noord-Holland

Supporters:

Holland Marine Hardware

Marina Seaport IJmuiden

NorthSails

Select Windows

Sailselect

Zeehaven IJmuiden NV

Gemeente Velsen

ARC Marine

Gallery Marco Kaller

Astrea

DFDS Seaways 
Organisatie:
Stichting YSY Ronde om Noord-Holland
Kennemerboulevard 540
1976EM, IJmuiden

rnh.ysy.nl

Deelnemers: 
ronde@ysy.nl

Pers contacten:
relaties@ysy.nl

 
Share
Tweet
Forward
+1
Share


Uitschrijven   Gegevens bijwerken