Copy
Nieuwsbrief YSY Ronde om Noord-Holland
 

Beste <<Voornaam>>,

Sluitingsdatum voorinschrijving 15 mei.
Daarna vervalt de korting op het inschrijfgeld. Na 10 juni accepteren we geen inschrijvingen meer. Verder willen we u in deze mail op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.

Op 11 juni vindt het palaver plaats bij Dekker Watersport te Zaandam.
Nieuw is de mogelijkheid om deel te nemen aan de Businessclass. Als u op het logo klikt krijgt u meer informatie.
Zoals U weet gaat de route via Medemblik waar we een groet aan het gemeentebestuur gaan brengen. Vanaf 30 mei vindt daar de Delta Lloyd Regatta plaats en Medemblik Nautiek. Een bezoek waard tijdens uw trainingsrondjes!
BBQ Muiden.  De nieuwe uitbaters bij de KNZ&RV Muiden gaan een BBQ verzorgen op 18 juni tussen 18.30 en 21.30. De BBQ bestaat uit 4 soorten vlees,3 soorten salades, frites, stokbrood met kruidenboter en 3 sauzen voor de prijs van 17,50 Euro p.p. Mocht u pas later in Muiden arriveren dan kunt u ook nog tot 22.30 uur terecht voor gerechten uit de kaart. Tijdens het eten zal er live muziek zijn van Saxotone,  mede aangeboden door uitbaters Maaike en Michel Droog van Royaal aan de Vecht.
Ontbijt Muiden: Ook dit jaar zal het mogelijk zijn te ontbijten in Muiden. Voor 7,50 Euro p.p. kunt u gebruik maken van een uitgebreid buffet in de bovenzaal.  Het ontbijt zal per startgroep worden geserveerd. Dit jaar zal het weer palaver plaatsvinden in de benedenzaal, zodat boven rustig kan worden ontbeten.

U kunt zich rechtstreeks opgeven voor de BBQ of het ontbijt: info@royaalaandevecht.nl
 
Zaterdag programma IJmuiden:
- Nieuw: De Gemeente Velsen heet de deelnemers aan de Ronde welkom en biedt de deelnemers de mogelijkheid om op de rondvaartboot "Koningin Emma" uit te varen om de Volvo Ocean Race live te zien op het water!
-U kunt ook mee varen met de K.N.R.M. op de "Johanna Louisa" 
-Catering en gezelligheid in en rond de Rondetent
-In de Rondetent zullen beelden van de start van de Volvo Ocean getoond worden.
Afterparty: Na het diner en prijsuitreiking is er een afterparty in de tent. Na een paar jaar afwezigheid zal de  muziek dit jaar weer verzorgd worden door de band "Stout".  Als u goed kijkt zult u enkele bekende zeilers in de band herkennen!
X-yachts klassement: Ook dit jaar kunt u met uw X-yacht strijden voor de prachtige wisselprijs, ter beschikking gesteld door X-yachts.
We willen u ook graag wijzen op de andere evenementen die de YSY organiseert. De inschrijving voor de 100 mijls two-handed is geopend! U kunt inschrijven via dezelfde site als voor de Ronde: saildata.net

met zeilersgroet,

Joop ten Bokkel
Voorzitter Stichting YSY Ronde om Noord-Holland

Like Nieuwsbrief no 4 on Facebook 

Inschrijven
Supporters:

ARC Marine

Astrea

DFDS Seaways

Gemeente Velsen

K.N.R.M.

Mammoet

Navionics

Rifkin

Royaal aan de Vecht

Saffier Maritiem

Sailing Business Events

Sailselect

Stentec

van Leeuwen Catering

Zeehaven IJmuiden NV

Zeilen

 
Organisatie:
Stichting YSY Ronde om Noord-Holland
Kennemerboulevard 540
1976EM, IJmuiden

rnh.ysy.nl

Deelnemers: 
ronde@ysy.nl

Pers contacten:
relaties@ysy.nl

 
Share
Tweet
Forward
+1
Share


Uitschrijven   Gegevens bijwerken