Copy

NU KOMMER TRAP DANMARK TIL NORDSJÆLLAND

Efter at have udgivet bøger om Nordjylland, Randers og Djursland, er Trap Danmark nu kommet til Nordsjælland. Den 6. juni 2018 udkommer således Trap Danmark: Halsnæs, Gribskov, Helsingør, Fredensborg. 

I alt har 203 forskere og eksperter bidraget med viden til denne bog om det væsentligste fra Hundested Havn til Kronborg og fra Gilleleje til Ølsted Sydstrand.

Bliv klogere på karmeliternes Sankt Mariæ Kloster i Helsingør, Danmarks bedst bevarede kloster, og på cistercienserklosteret i Esrum. Få information om Gurre Slotsruin, Nordmandsdalen og Troldeskoven i Tisvilde Hegn. Få historierne bag Frederiksværks stålproduktion og Helsingør Værft. Gå på opdagelse i Melby Overdrev, et af Sjællands største hedeområder, og på den ubeboede Hesselø, som er yngleområde for en af Europas største bestande af spættede sæler. Læs om Nivaagaards Malerisamling, Louisiana og strandengene ved Nivå Bugt. Find information om Aarstiderne A/S og Coloplast A/S. Se bronzeskulpturen Sejren, der står i Rudolph Tegners Museum & Statuepark, og fordyb dig i Fredensborg Slots arkitektur og historie. Få indblik i tilblivelsen af Nationalpark Kongernes Nordsjælland, der strækker sig over alle fire kommuner, og stift bekendtskab med Skidendams moseperlemorsommerfugle og fugleedderkopperne på Store Karlsminde Klint.

Trap Danmark har det væsentligste med.
Fra det mest almindelige til det mest specielle.

Du kan bestille bogen hos alle landets boghandlere. En del af dem har allerede bogen på hylden. Se salgssteder ved at klikke her.

UDSTILLINGER OG FOREDRAG PÅ HELSINGØR KOMMUNES BIBLIOTEKER 

Helsingør Kommunes Biblioteker er begejstrede for Trap Danmark og ankomsten til det nordsjællandske. Således vil biblioteksbrugere og andre gæster på hovedbiblioteket i Kulturværftet på Kulturhavn Kronborg fra den 6. juni møde Trap-indhold på biblioteket. Det sker dels ved en udstilling i ankomstområdet med billeder og tekst fra den nye bog, dels i 'Helsingørrummet', hvor alle Trap-udgaverne fra den 1. til den 5. udgave er fundet frem af bibliotekets arkiver sammen med den nye 6. udgave. Det giver mulighed for at læse om Helsingør i alle seks udgaver. Også på biblioteket i Hornbæk vil der blive vist billeder og tekster i en mindre udstilling.

Torsdag den 7. juni kl. 17-19 er chefredaktør Niels Elers Koch inviteret til at holde foredrag om Trap Danmark og den nye bog om Helsingør og de øvrige tre kommuner. Det er biblioteket, der står som arrangør af foredraget. Det koster ikke noget at deltage, men det er nødvendigt at 'købe' en billet til foredraget (til 0 kr.) forud for arrangementet. 

Er du interesseret i at være med, så kan du læse mere og bestille billetter via bibliotekets hjemmeside. Det er ikke muligt at reservere plads gennem Trap Danmark.

Foto af Kulturværftet: Steen Larsen
Foto på Bind 26 forside: Nana Reimers/Trap Danmark

 

OPDAG RANDERS, NORDDJURS OG SYDDJURS 

Den 22. januar i år udkom det 390 sider store bind Trap Danmark: Randers, Norddjurs, Syddjurs, som samme dag modtog 6 stjerner ud af 6 mulige i en anmeldelse i Nordjyske Stiftstidende. 

Nu har vi lavet tre mindre bøger - en for hver af de tre kommuner. Det er samme indhold som i bindet, men leveret i et paperback-format til at tage med på tur. Der er tilmed indlagt et tag-ud-kort over den enkelte kommune i målforholdet 1:75.000.

De tre bøger udkommer onsdag den 13. juni og kan købes hos de lokale boghandlere i Randers og på Djursland. Bor du i Ebeltoft, der ikke har en egentlig boghandler, kan de fås hos Fregatten Jylland og Glasmuseet Ebeltoft.

Bøgerne er oplagte som gaver og til at blive inspireret til en tur i det østjyske. Så de er også relevante for dig, der bor uden for området. Bøgerne kan bestilles hos boghandlere over hele landet og købes online hos internetboghandlere fx Saxo.com eller arnoldbusck.dk/trap. Er du i hovedstadsområdet, kan du tage et kig i alle hidtil udkomne kommunebøger - hos Bog & Idé i Hørsholm eller hos Politikens Boghal på Rådhuspladsen i København. Vi har indtil videre udgivet 13 kommunebøger. Se hvilke her.

PERSONDATA 

Som du sikkert har bemærket, er der kommet nye regler om behandling af persondata. Du kan se vores persondatapolitik her. Hvis du ønsker at fortsætte med at modtage Nyt fra Trap, skal du ikke foretage dig noget.

Vi glæder os til - også fremover - at sende dig nyheder, information og tilbud fra Trap Danmark.

Du kan til enhver tid framelde dig Nyt fra Trap. Det gøres ved at klikke på 'Afmeld nyhedsbrev' nederst i nyhedsbrevet.

Email
Website
Facebook
LinkedIn
Instagram
       Trap Danmark A/S · Agern Allé 13 · 2970 Hørsholm · tlf 72 17 00 05 · www.trap.dk