Copy
Novembre 2020
View this email in your browser

Butlletí de l'AFA Pi d'en Xandri

 

Propera Assemblea General de l´AFA.
 

Us comuniquem que en la propera reunió de l´AFA es celebrarà l´Assemblea General.
La reunió està prevista pel 14 de desembre a les 21:00 hores. Atesa la situació excpecional en la que ens trobem l´Assemblea es farà per videoconferència. 


Us hi esperem.

 

 

Quinto de Nadal.

La Comissió del Quinto de 6è de l’escola us vol fer  saber que ja están organitzant el tradicional Quinto de Nadal però, davant de la excepcional situació aquest any serà online. La data prevista es el diumenge 13 de desembre a la tarda. 

L’objectiu del Quinto, més enllà de passar una bona estona, és el de reunir diners per finançar el viatge de final de curs o, en cas que no es pogués dur a terme, per celebrar un comiat digne pels alumnes de sisè, i més aquest any tan estrany que els ha tocat viure.

És per aquest motiu que els premis que donaran no seran monetaris sinó que regalaran articles que diversos comerços i empreses els han cedit per ajudar als nostres alumnes de sisè, però ja sabem que com més suculent és el premi al que s’opta, més emocionant és el joc, i donat que ja serà prou fred pel fet de ser online, ens agradaria recaptar el màxim de donacions possibles.

Així doncs us voldríem demanar que tothom qui pugui i vulgui cedir algun detall per regalar de premi, sigui el que sigui, serà més que benvingut i es farà menció de l’empresa que fa el donatiu en forma de logo als cartrons que s’entregaran als participants. Si hi esteu interessats voleu donar un cop de mà, podeu enviar un mail a laquesta adreça de correu:quintoxandri@gmail.com 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i us esperem a tots el dia 13 de desembre! Aviat rebreu informació de com fer les inscripcions!

 

 

 

COM PODEM RESCATAR ELS COMPTES CLÀSSICS?
 
Darrerament són vàries les famílies que s'han posat en contacte amb la Comissió Calidoscopi per compartir una preocupació comuna:

Són apropiats els contes clàssics que trobem a la biblioteca del nostre centre escolar on es perpetua el sexisme i els rols masclistes?

Des de l'AFA l'hi hem donat un parell de voltes a aquest problema i entre moltes respostes, el sentit comú ens ha mostrat la que creiem més adient.

Conèixer els clàssics i les seves ensenyances és quelcom important en el creixement intel·lectual de les nostres criatures, tot i que en aquestes històries es tracta injusta i estereotipadament als personatges. Sobretot als femenins: Princeses que no poden triar amb qui casar-se; violència com a mitja de resolució de problemes; dones que només s'ocupen de la cura de casa i família... I així una història rera altra de desigualtats.

És per això que recomanem una lectura crítica i reflexiva, tant a casa com a l'escola, on els agents del canvi (Tutors, mestres, i família) acompanyin als alumnes a entendre el món i les errades que s'han comès, per no repetir-les.

Així és com des de la Comissió Calidoscopia us encoratgem a què acompanyeu a les vostres filles i fills en aquest viatge fantàstic de fer un món just i millor per totes i tots.
 

 

 

Comissió Calidoscopi 

 
La Comissió Calidoscopi us deixa aquesta vinyeta humoristica i crítica de la Lola Vendetta i el següent llistat d’escriptores catalanes per donar-lis visualització: 
Núria Albertí, Núria Albó, Marta Altés, Roser Ametlla, Mercè Anguera, Cinta Arasa, Mercè Arànega, Margarida Aritzeta, Marta Balaguer, Maria Barbal, Victoria Bermejo, Teresa Blanch, Maria Àngels Bogunyà, Rocio Bonilla, Lolita Bosch, Teresa Brosseta, Eulàlia Canal, Mercè Canals, Mercè Canela, Anna Canyelles, Roser Capdevila, Maite Carranza, Antonia Carré, Lola Casas, Mercè Company, Flavia Companys, Teresa Duran, Maria Espluga, Montse Fransoy, Txus Fernández, Montserrat Galícia Dolors Garcia i Cornellà, Pilar Garriga, Anna Gasol, Patricia Geis, Montse Ginesta, Maria Àngels Juanmiquel, Alegria Julià, Gemma Lienas, Josefina Llauradó, Anna Llenas, Laia Longan, Laila Karrouch, Anna Manso,Gemma Martí, Patricia Martín, Glòria Marín, Meritxell Martí, Hermínia Mas, Asha Miró, Bel Olid, Maria Pagès, Elena O’Callaghan, Gemma Pasqual, Lena Paüls, Eva Piquer, Gisela Pou, Núria Pradas, Elisenda Roca, Maria Carme Roca, Maria Mercè Roca, Roser Ros, Care Santos, Isabel Clara Simó, Laia Soler Torrent, Carme Soler Vendrell, Anna Tortajada, Victòria Tubau, Mercè Ubach,Tina Vallès, Anna Vila,Muriel Villanueva. 
DESCANSIN EN PAU: Lola Anglada, Maria Dolors Alibés, Carmen Kurtz, Mercè Llimona, Joana Raspall, Montserrat Abelló

 

 
 

 

Comissió Patis.

 
Desde la Comissió de Patis us volem informar que l´Ajuntament ja ha començat les obres per tal d´implementar les grades en la zona de relax del pati de primària. Aquesta acció, conjuntament amb la pintada del mural i la instal.lació de terra tou a la resta de la rampa, permetran dignificar un espai per a que els infants puguin jugar amb tranquil.litat i guanyar un espai nou on fer classe a l´aire lliure. 
Has rebut aquest missatge perquè estàs donat d'alta a la llista de distribució de l'AMPA del Pi d'en Xandri. Si vols deixar de rebre aquests correus (i qualsevol informació de l'AMPA) pots fer-ho en el següent enllaç: unsubscribe from this list 
 
Email Marketing Powered by Mailchimp