Copy
Maig 2021
View this email in your browser

Butlletí de l'AFA Pi d'en Xandri

 

 

Experiments a l´escola.

Aquesta setmana moltes famílies han fet experiments a l'escola. Agraïm a l´escola la iniciativa i que ens hagi obert les portes, a la comissió educativa per coordinar que cap grup es quedés sense activitat, però sobretot als i a les voluntàries! 

 

 

La cançó del Pinyot.

El dissabte 15 de maig es va fer l'enregistrament de la cançó del Pinyot! Un fort aplaudiment pels nens i nenes que van anar a cantar i moltes gràcies als músics, als tècnics, a la Carol, a l'Enric Mestre i a l'EMMVA.

 

Nova Junta de l´AFA. 

Us comuniquem que l´AFA ja te nova Junta. Volem  agraïr la dedicació durant el 4 últims anys de la junta sortint i desitgem molts encerts al nou president, secretari i tresorera. 

 

Bricopatis 

Ja tenim data per la propera jornada de bricolatge al pati de l’escola.
Serà el dissabte 5 de juny a partir de les 10h del matí fins a migdia.
Les famílies interessades han d’enviar un correu a infraestructures@pidenxandri.cat per poder fer una previsió i generar grups de treball.
Està previst pintar el terra de diferents espais (primària i infantil), acabar un dels plafons de fusta d’infantil, penjar els suports del jardí vertical de l’hort i fer algunes petites reparacions al pati de sorra d’infantil.
També volem instal·lar un tendal (tipus de ràfia) a la zona de les noves grades per poder suportar millor la calor.
Quants/es més siguem, més accions podrem fer!

 

Twitter AMPA
Twitter AMPA
Twitter Pi Groc
Twitter Pi Groc
Web
Web
Has rebut aquest missatge perquè estàs donat d'alta a la llista de distribució de l'AMPA del Pi d'en Xandri. Si vols deixar de rebre aquests correus (i qualsevol informació de l'AMPA) pots fer-ho en el següent enllaç: unsubscribe from this list 
 
Email Marketing Powered by Mailchimp