Copy
Beste <<Voorletters / Voornaam>> <<Achternaam>>, *onze Nieuwsbrief *
Bekijk via een browser
Laat je voorlichten over de energietransitie in Heiloo.

Elke dag vernemen we in de media wel iets over de weg naar "van het gas af", oftewel de energietransitie. Alle gemeenten in Nederland moeten met een plan komen hoe zij denken die transitie te willen gaan uitvoeren. Heiloo Energie en Duurzaamheiloo "zitten hierbij aan tafel".

Maar.... wat gaat dat nu allemaal betekenen voor de inwoners?
Hierover houden wij op woensdag 4 maart in de Bibliotheek een openbare bijeenkomst.
Laat je dus informeren 
Lees meer ...
Voorlichting in Bibliotheek

Elke dinsdag- en woensdagochtend (11:00 - 13:00 uur) zijn de Energiecoaches Ron en Matthijs in de bibliotheek te vinden in het Huis van de Toekomst.

Zij kunnen de meeste vragen op het gebied van te nemen duurzaamheidsmaatregelen wel beantwoorden. Dat doen zij ook zeer regelmatig in onze "winkel" in 't Loo

Actie Zonnepanelen - Doe mee ! -
Ook dit jaar is er weer een mogelijkheid om deel te nemen aan een actie zonnepanelen. Er kunnen in Heiloo nog veel daken voorzien worden van panelen.
Lees meer ....
 
Heb je wel eens aan een Energiecoach gedacht?


Heiloo Energie heeft 10 enthousiaste Energiecoaches voor je beschikbaar! 
Ben je van plan je woning duurzaam en toekomstbestendig te maken? Of ben je van plan om te  verhuizen of je woning te verbouwen? Maak eens een afspraak met een energiecoach voor het uitvoeren van een “Quickscan energiebesparing” of het maken van warmteopnames. Je krijgt van ons een onafhankelijk advies.

Hoe e.e.a. werkt ....  lees meer

** Help! ** Vrijwilligers gevraagd!

Ben je geïnteresseerd in de energietransitie en heb je de ambitie om mee te denken in een werkgroep van Heiloo Energie om Heiloo energieneutraler te maken? Wij zoeken vrijwilligers voor deze "denktank" met een relevante achtergrond en/of belangstelling op het gebied van energievraagstukken.

Daarnaast zoekt Heiloo Energie vrijwilliger(s) op het gebied van public relations.

Taken omvatten:
  • het PR-beleid van HE naar een hoger te plan te tillen,
  • het maken van wervende teksten voor o.a. onze website en voor artikelen ter publicatie in de Uitkijkpost, kranten en voor brochures.

Tevens zoeken we iemand die onze ledenadministratie en financiële administratie wil onderhouden. 

Spreekt een van deze activiteiten je aan, en je wilt als vrijwilliger Heiloo Energie actief ondersteunen, meld je dan bij ons aan: mail info@heilooenergie.nl

Copyright © 2020 Heiloo Energie, All rights reserved.


Afmelden van nieuwsbrief    Wijzig instellingen 

Email Marketing Powered by Mailchimp