Copy
Nordiskt Vattenskadeseminarium 2015 nyhetsbrev - #3
View this email in your browser

Välkommen till seminariet!

Vattenskadeseminariet närmar sig så småningom. Om du inte har anmält dig ännu, gör det nu! Det finns redan över ett hundra namn på deltagarlistan.
 
Vattenskadeseminariet ger en bra möjlighet att träffa folk i branschen och få nya kontakter. Seminarieprogrammet är färdigt utarbetat. Programmet är mångsidigt och intressant. Missa inte den här möjligheten att samverka till vattenskadesäkert byggande i Norden.
 
Haikko Gård som ligger invid en havsvik erbjuder en utmärkt omgivning för seminariet och samvaron. Miljön utgör ett fint tillägg till evenemanget. Efter den 7 augusti är det möjligt att boka hotellrum för specialpris bara direkt från Haikko Gård.
 
Välkommen till Finland och Haikko Gård i Borgå! Vi ses i augusti!


För mer information och att anmäla dig kan du följa t.ex. seminariesidan (Nordiskt Vattenskadeseminarium 2015) under Vattenskadegruppens egen webbplats. På sidan finns det senaste program och annan information. Prenumerera på nyhetsbrevet på  vattenskade@konffa.fi


KOM IHÅG ATT REGISTRERA DIG I TID!


Registreringen stängs 7.8.2015 

ANMÄL DIG HÄR.

Registreringen till seminariet stängs 7.8.2015, kom ihåg att anmäla dig innan det. ANMÄL DIG HÄR Hotelbokning med specialpris görs i samband med registreringen. När anmälningstiden är slut, publiceras mera information om registreringen på evenemangets webbsida.  Efter den 7 augusti är det möjligt att boka hotellrum för specialpris bara direkt från Haikko Gård, e-post:  marie-louise.back@haikko.fi , tel. +358-19-5760362.

Avgifter
Deltagare avgift 405 € innehåller konferensdeltagning, alla kvällsprogram, luncher, utfärd till Borgå och  flygplatstransport.
Följeslagare (maka, sambo eller partner som inte deltar i seminarium program) avgift är 160 €, som innehåller bara konferensmiddag, flygplatstransport och följeslagareprogram: “Borgå med en auktoriserad guide”.  Följeslagaren har möjlighet att betala mötesluncher eller deltagande i "Get-together" evenemanget på tisdag kväll enskilt på mötesplatsen.

Registrering i Haikko
Så att deltagandet till seminariet är möjligt, ska betalningen av registreringsavgifterna vara betalade när ni gör anmälan till evenemanget i Borgå. Om betalningen är gjord strax innan evenemangets början, rekommenderar vi att ni tar med en kopia på betalningskvittot för att snabba upp registreringen på konferensplats.

Om frågor angående anmälningen ger Konferensbyrån Konffa dig service, vattenskade@konffa.fi

Aktiviter i Haikotrakten

Motion och utomhusaktiviteter
I Haikotrakten finns det massor att göra, idrott och motion. Cyklar, stavgångsstavar och spelutrustning kan hyras i receptionen. I herrgårdsparken går det också bra med typiska sommarspel som frisbeegolf, petanque och kubb.


Badinrättningens öppettider
Haikko badhotells bassängavdelning (Yorokobi må-bra bassänger), bastur och gym är öppna från tisdag till lördag kl. 7 – 21.  Badinrättningens tjänster är tillgängliga kl. 8-20.
Spa Café & Bistro är öppet kl. 10-21.
 
Konst och historia
Albert Edelfelts ateljémuseum, Edelfeltstigen 3, 06400 Borgå
Landskapet och befolkningen på Haikotrakten inspirerade också i tiden konstnären Albert Edelfelt (1854-1905). Konstnären tillbringade 26 somrar på Haikko och målade där över 220 verk.  Det är bara 10 minuters promenad från Haikko Herrgård till Albert Edelfelts ateljémuseum. Det är också möjligt att vandra i terrängen med gångstavar.


Borgå utfärd och mingel samt följeslagareprogram (partnerprogram) till Gamla Borgå leds av auktoriserade guider.          


Kvällsevenemanger

Seminariemiddag, onsdag

Seminariemiddagen serveras i Villa Haikko, Herrgårdens strandvilla vid havet den 26.8.
kl. 20
Välkomstdryck, festmeny och musik. På seminariemiddagen utdelas Stora Nordiska Vattenskadepriset 2015.


Seminariets ”Get together”, tisdag
Get together med musik, smått och gott och mingel hålls i klubben på Herrgården den
25.8. kl. 18.30–20.


Restaurangerna och öppettider
Herrgårdsfrukost serveras från måndag till fredag kl. 7-9.30.
Restaurangssalar är öppna 11.30–24. På sommartiden är terassen öppet enligt vädret kl. 11-23. 
Herrgårdens Klubb är öppet kl. 21-02.
KONTAKT
Kvällsevenemang, utfärd och följeslagareprogram, transport:
Kaisu Lindroos
Miljöministeriet
E-post: kaisu.lindroos(at)ymparisto.fi
Telefon: +358 50 369 6775


 
Trafikförbindelsen

Seminariedeltagarna har möjlighet att välja en gemensam transfer till Haikko från Helsingfors-Vanda flygplats som går cirka kl. 16.  Du ska få mer information i förväg på evenemangs webbplats. Vi hjälper dig att hitta fram.  Ansvarig: Kaisu Lindroos.
 
Om du kommer tidigare eller senare, kan du köpa bussbiljett till Borgå på bussen eller på busstationen kontant eller med bankkort. Det finns många möjligheter att välja buss från Helsingfors eller Helsingfors-Vanda flygplats till Borgå. Kollektivtrafiken mellan Helsingfors -Vanda flygplats och storstads-området sköts av Helsingforsregionens trafik. Dessutom stannar många långdistansbussar vid flygplatsen. Du kan också välja åka taxi till Haikko Gård.
 
Direktbussförbindelser till Haikko hittar du på Haikkos webbplats: Bussar
Kontakt: Hotelli Haikon Kartano, Haikkoontie 114, tel. + 358 19 576 01
Mer information får du på tjänsteleverantörens webbplats: Matkahuolto
KONTAKT
Seminariets innehåll och program:
Överingenjör Kaisa Kauko
Miljöministeriet
E-post: kaisa.kauko(at)ymparisto.fi
Telefon: +358 295 250 121
Seminariets praktiska arrangemang:
Konferensbyrån Konffa Ab
E-post: vattenskade(at)konffa.fi
Telefon: +358 10 292 6500
www.konffa.fi
Copyright © 2015 Konffa Ab, All rights reserved.
Nyhetsbrev Vattenskade 2015 Miljöministeriet kontaktlist

Our mailing address is:
vattenskade@konffa.fi                   

unsubscribe from this list    update subscription preferences