Copy
Nordiskt Vattenskadeseminarium 2015 nyhetsbrev - #1
View this email in your browser

Välkommen till Nordiskt Vattenskadeseminarium 2015!

Seminariet hålls den 25-27 augusti i Borgå i Finland

Nordiskt Vattenskadeseminarium är ett forum för erfarenhets- och kunskaputbyte för fastighetsägare, entreprenörer, konsulter, byggmaterialleverantörer, försäkringsbolag och andra som kommer i kontakt med byggande och vattenskador. Vartannat år under drygt 25 år har seminariet varit en nordiskt mötesplats för dem som vill utveckla sina kunskaper och utbyta erfarenheter om vattenskadesäkert byggande. Teman för seminariet är våtrum, byggprocessen, hälsa samt forskning och utveckling.

För mer information kan du följa t.ex. seminariesidan (Nordiskt Vattenskadeseminarium 2015) under Vattenskadegruppens egen webbplats. På sidan finns det senaste program.


VÄLKOMMEN ATT ANMÄLA DIG!
Onlineanmälan och hotellbokningen till seminariet är nu öppen till 28 juli. Registreringsinstruktioner finns på onlineblanketten. Anmälningen ska betalas i helhet vid onlineregistrering med kreditkort, nätbank eller faktura. Om du har frågor om registreringen vänligen kontakta Konferensbyrån Konffa.
Anmälningsavgifter:
Seminariedeltagare 405 €        
Följeslagare  160 €

Klicka till anmälningsblanketten
BÄSTÄLL NYHETSBREVET!

Vill du ha regelbunden information om seminariet? Nyhetsbrevet skickas ut några gånger före seminariet och innehåller information om programmen, det sociala programmet  och annan intressant och viktig information om Vattenskadeseminarium.
Prenumerera på nyhetsbrevet på vattenskade@konffa.fi
MÖTESPLATS OCH LOGI
Möteplatsen är konferenshotellet Haikko Gård utanför Borgå stad i en underbar gårdsmiljö vid havet, bara en halvtimmes bilfärd från Helsing-
fors flygplats och en halvmil från idylliska Borgå Gamla Stan. För seminariedeltagarna har arrangören reserverat rum till specialpris på konferenshotellet, och dessa bör bokas i samband med onlineanmälan.
Enkelrum 100 €  Dubbelrum 115 € per natt.
Mer information om hotellet HÄR.
KONTAKT
Seminariets innehåll och program:
Överingenjör Kaisa Kauko
Miljöministeriet
E-post: kaisa.kauko(at)ymparisto.fi
Telefon: +358 295 250 121
Seminariets praktiska arrangemang:
Konferensbyrån Konffa Ab
E-post: vattenskade(at)konffa.fi
Telefon: +358 10 292 6500
www.konffa.fi
Copyright © 2015 Konffa Ab, All rights reserved.
Nyhetsbrev Vattenskade 2015 Miljöministeriet kontaktlist

Our mailing address is:
vattenskade@konffa.fi                   

unsubscribe from this list    update subscription preferences