Copy
BUTLLETÍ Núm 6 
 clica aquest enllaç si no veus correctament aquest correu


LES ASSOCIACIONS DELS POLÍGONS DE GRANOLLERS 
us informen

Les Associacions dels polígons industrials de la ciutat de Granollers continuen actives, promovent millores en la gestió dels espais i articulant el teixit industrial de la ciutat. 
Finalitzem l’any amb un increment del nombre d’associats, els qui fan possible tirar endavant tots els projectes de millora plantejats. Gràcies a la confiança dipositada per part de les empreses del polígon, l’Associació supera el 30% de representació. Això ens ha permès tenir més força davant les administracions i proveïdors assolint els objectius plantejats per aquest 2016.

En primer lloc, les telecomunicacions, la fibra òptica desplegada a principis d’any, ha suposat una millora de competitivitat important per al conjunt d’associats.

Pel què fa a la mobilitat i al manteniment del polígon, s’ha renovat la imatge de senyalització i s’ha reforçat la pintura del ferm per la circulació de vehicles.

Pel què fa a l’acompanyament al soci, l’empresa PÀVER ha arribat a un acord de cessió amb l’Ajuntament de Granollers per a la utilització d’una parcel·la de la seva propietat, que s’utilitzarà com a zona d’aparcament públic, per tal de compensar l’increment de necessitats d’estacionament d’algunes empreses de l’entorn.

Per la seva banda, l’empresa CRICURSA ha finalitzat l’ampliació de les seves instal·lacions industrials al polígon amb l’adquisició de nova maquinaria que li permetrà millorar la seva capacitat productiva. Ha estat reconeguda amb la visita del President de la Generalitat, molt honorable Sr. Carles Puigdemont.

Un dels propòsits plantejats per l’any 2017 és millorar la conservació de leszZones verdes del polígon.

Més informació: info@colldelamanya.com

Eduardo García
President AEP Coll de la Manya
 
El segon semestre de 2016, l’Associació del polígon industrial Font del Ràdium ha dedicat els seus esforços a millorar els serveis i manteniment del polígon per facilitar l’activitat diària dels associats.

En relació a les infraestructures del polígon industrial Font del Ràdium, s’han resolt les incidències de pavimentació i clavegueram en diferents carrers de la zona industrial.

També s’ha renovat la imatge de senyalització del polígon i s’ha reforçat la pintura del ferm per a la circulació de vehicles.

Pel què fa als serveis bàsics, el desplegament de fibra òptica ha comportat una millora qualitativa de les telecomunicacions i el polígon compta amb la presència de noves activitats econòmiques degut a la seva millora de competitivitat.

De cara al 2017, ens plantegem estudiar la millora mancomunada de vigilància al polígon.

Volem donar les gràcies als nostres associats ja que la seva afiliació és manté molt estable, superant el 25% de representativitat. Sense la seva aportació, res de tot això seria possible.

Si vols seguir augmentant la representativitat de l’Associació per sumar esforços i ser cada dia més competitius, suma’t a l’AEP Font del Ràdium!

Més informació: info@poligonfontdelradium.com

Núria Martínez
Presidenta AEP Font del Ràdium
 
Si voleu estar al dia del que succeeix als polígons de Granollers, podeu seguir la secció T'informem de la web de Can Muntanuyola.


Des de l’Associació d’empreses dels polígons del Circuit continuem treballant per la millora del polígon i la comunicació entre totes les empreses que el formen.

En aquest sentit cal destacar la pròxima creació de la pàgina web, la qual serà una eina molt bona per donar a conèixer el Polígon i les seves Empreses.

Així mateix es continua treballant en l’estudi de compra conjunta d’energia amb la finalitat de poder reduir costos a les empreses i millorar la seva rendibilitat.

Es continua treballant en la seguretat del polígon per millorar així la qualitat dels serveis, i la coordinació entre les empreses i el Circuit de Catalunya durant les celebracions dels Grans Premis.

Si esteu interessats a formar part de l’associació o teniu propostes concretes, ens podeu contactar a calgordicalcatala@gmail.com o bé a comunicacio@uei.cat
 

Juanjo Ibáñez
President AEP Cal Gordi-Cal Català
 L’Associació d’Empresaris del Polígon Palou Nord continua amb la seva línia estratègica: la defensa dels empresaris i la millora en les necessitats del polígon.

El polígon industrial Palau Nord no és només un terreny industrial dins la xarxa d’espais industrials de la zona, si no que, a més, és un important eix de comunicació tant d’entrada com de sortida de vehicles que es desplacen per la comarca.  

Darrerament s’han estat incrementant les deixalles que s’aboquen als contenidors municipals. Actualment aquests punts s’utilitzen com a espais on es desmunten tot tipus d’aparells i maquinària i a les voreres o els carrers més propers, es dipositen les restes que no són comercialitzades o no tenen cap valor, donant una sensació de deixadesa del polígon.

Conjuntament amb l'administració, les millores del polígon han estat importants, si bé en aquets moments es fa difícil aconseguir el seu manteniment.

Des de l’Associació s’està treballant amb les administracions per la millora de tots aquests espais i es continuarà vetllant per la millora del nostre entorn ja sigui mediambiental com de civisme.

Així mateix, també es continua en la línia de millorar la convivència
entre els espais lúdics i empresarials
, ja que tots formen part del polígon. 

Us animem a formar part d’aquesta iniciativa. 

Més informació contacteu amb comunicacio@uei.cat

Pepita Maymó
Presidenta AEP Palou Nord
Us animem a contactar amb les associacions del vostre polígon per saber com us pot ajuda formar-ne part.

Tal i com esperàvem a principis d’any, podem dir que a l’Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials de Congost i Jordi Camp, no hem parat de créixer. A dia d’avui, ja representem el 20% de les empreses i fa tot just un any que ens vàrem constituir. Moltes gràcies a totes les empreses que han decidit sumar esforços per convertir aquests dos polígons en un referent per a les zones industrials del territori.

Com a projectes de serveis, hem pogut desplegar la fibra òptica al polígon Jordi Camp millorant la competitivitat de les empreses associades.

Seguim amb els projectes de demanda agregada d’energia per ajudar als nostres socis a optimitzar els seus costos anuals.

També estem negociant amb diferents proveïdors de seguretat perquè ens ofereixin unes condicions i costos òptims pels socis.

Respecte a la instal·lació de desfibril·ladors, estem procurant dotar als polígons d’aquest servei per millorar la resposta en cas d’emergència.

Pel què fa al manteniment del polígon, s’han resolt les incidències de clavegueram en diferents carrers del polígon Congost i també s’estan fent estudis de mobilitat per millorar la circulació i excés de velocitat als principals carrers del polígon.

De cara al 2017, seguirem recolzant i acompanyant els nostres socis en qualsevol problema que afecti al desenvolupament de la seva activitat diària i esperem obtenir resultats positius per poder tirar endavant el projecte de seguretat.

Per més informació: info@picampcongost.cat

Joan Grau
President AEP Congost i Jordi Camp

L’Associació d’Empresaris del Ramassar ha impulsat diverses propostes durant l’any 2016. En destaca la nova página web on es pot trobar de forma clara i concisa, els comerços de la zona classificats segons Oci, Restauració, Botigues i Serveis, a més de les promocions disponibles de cada un dels comerços.

Per altra banda, l’Associació ha gestionat l’accés a fibra òptica a tota la zona comercial del Ramassar. Podeu informar-vos de les avantatges que els socis comerciants tenen, enviant un e-mail a info@areaeconomicalegal.com

Des de l’Associació  es vetlla pels aspectes tant tècnics com estètics per tal de fer del Ramassar de Granollers una zona única per gaudir dels serveis que aquesta àrea ofereix. La zona comercial del Ramassar de Granollers ja llueix les noves banderoles amb el logotip del Ramassar. Aquesta millora, juntament amb els serveis de neteja fan que l’àrea comercial del Ramassar, tingui un aspecte digne i sobretot cuidat per a rebre tots els clients i usuaris.

Per últim, volem informar que l’Ajuntament de Granollers i l’Associació de comerciants estudien la propera remodelació del carrer Montseny per aconseguir una zona mixta per tal d’eixamplar les voreres i aconseguir així, que els usuaris i clients puguin gaudir d’un espai més ampli per a fer les seves compres.

Des del Ramassar de Granollers s’informarà als socis de l’estat del pla de remodelació en tot moment, comunicant el calendari d’obres d’aquest projecte

També podeu seguir la nostra activitat via Facebook o Instagram.

Salutacions,

Mario Ortega
President Associació de Comerciants del Ramassar Nord
 
Celebració de la 2ª Taula d'Associacions dels polígons de Granollers

El 24 de novembre es va celebrar la segona trobada anual de la Taula d'Associacions dels polígons de Granollers. 

La Taula va comptar amb la presència de representants empresarials i gestors de tots els polígons de la ciutat així com amb l'assistència de l'Alcalde de Granollers, la Regidora de Promoció Econòmica i la direcció de Granollers Mercat. 

A la reunió es van compartir les propostes de treball de cara a l'any 2017 i es va posar en comú les visions i necessitats dels diferents polígons de Granollers. 

Per més informació contacteu amb el Servei d'Empresa de Granollers Mercat a  empresagm@ajuntament.granollers.cat
Amb el suport de:Copyright © 2016 Granollers Mercat - Ajuntament de Granollers, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp