Copy
BUTLLETÍ Núm 4 
 clica aquest enllaç si no veus correctament aquest correu

LES ASSOCIACIONS DELS POLÍGONS DE GRANOLLERS 
us informen 

Les Associacions dels polígons industrials de la ciutat de Granollers continuen actives, promovent millores en la gestió dels espais i articulant el teixit industrial de la ciutat. 


L'Associació d'Empreses del Polígon Industrial Cal Gordi-Cal Català continua creixent en nombre de socis. Es tracta d'activitats que es localitzen tant al polígon Cal Gordi de Granollers com a la zona del Circuit de Montmeló. Per aquest motiu, ens plantegem adoptar una nova denominació Associació d’empreses dels polígons industrials del Circuit.
 
Des d’aquesta concepció supramunicipal de l’espai industrial on ens ubiquem, volem ser una agent que tingui participació en la definició del nostre entorn, que es veurà immers en canvis rellevants en el futur proper, amb el desenvolupament del nou Pla Director del Circuit de Catalunya.
 
Així mateix, seguim treballant per millorar els serveis i les infraestructures del polígon i fer possibles millores en la gestió d'alguns dels serveis comuns.
 
El 24 de novembre tenim prevista una nova assemblea de socis, on entre altres temes, es preveu la signatura del conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Montmeló, i esperem comptar amb igualment amb algun representant de l’Ajuntament de Granollers.
 
Si esteu interessats a formar part de l’associació o teniu propostes concretes, ens podeu contactar a calgordicalcatala@gmail.com
 
Juanjo Ibáñez
President AEP Cal Gordi-Cal Català
 


L’Associació del Polígon Palou Nord, després de la implantació de la fibra òptica a través de l’empresa ONO i de les altres millores com ha estat l’accés al polígon per la part nord, continua treballant per la millora del polígon i de les empreses.

Continuem conscienciant les empreses de com és d’important tenir una bona xarxa de comunicació, ja sigui pels accessos per carretera o mitjançant les noves tecnologies .
 
Una altra de les millores en què estem promovent és l’estalvi energètic, que repercuteix clarament en positiu a les empreses. Des de l’Associació creiem que aquest és un repte molt important, ja que aquest tema és també de vital importància per totes les empreses.

Si podem reduir els costos dels serveis, podrem millorar la rendibilitat de les nostres industries
 
També estem treballant la proximitat i el contacte entre empreses posant en valor la proximitat, mitjançant trobades o jornades informatives.

Us animem a formar part d’aquesta iniciativa. 

Més informació contacteu amb comunicacio@uei.cat

Pepita Maymó
Presidenta AEP Palou Nord


 
Us animem a contactar amb les associacions del vostre polígon per saber com us pot ajuda formar-ne part.
 








Des de l’Associació d’Empresaris i Propietaris del polígon industrial Font del Ràdium estem molt satisfets de poder anunciar que, un dels objectius principals de l’associació, per fi és una realitat.

Des de fa un mesos, al polígon s’ha desplegat el cable de Fibra Òptica donant accés a aquest servei a totes aquelles empreses que ho necessitin i desitgin.

Un altre projecte que fomenta la connectivitat i creixement de negoci és generar xarxa amb les empreses veïnes per tal d’aconseguir possibles clients o proveïdors dins de la zona de Granollers.

Per aquesta raó, juntament amb l’Associació d’Empresaris i Propietaris del Polígon industrial de Coll de la Manya, s’ha organitzat una jornada networking – el proper 19 de novembre- amb la finalitat de fer créixer el teixit industrial local

En quant a actuacions de millora, s’ha reforçat la senyalística del polígon, instal·lant senyalització, tant horitzontal com vertical de reforç al carrer Severo Ochoa.
 
Més informació:
info@poligonfontdelradium.com
 
Núria Martínez
Presidenta AEP Font del Ràdium









L’Associació d’empresaris i propietaris del polígon industrial Coll de la Manya ha aconseguit tirar endavant una proposta per seguir millorant els serveis i/o infraestructures del polígon.
Des del mes de setembre, el polígon disposa d’una nova zona d’aparcament al carrer Galileo Galilei gratuïta de 1.400m2 amb una capacitat de 30 places. El pàrquing disposa de guals d’entrada i sortida i també s’han adaptat places d’aparcament per a motocicletes.

Des de l’AEP Coll de la Manya, seguim lluitant per millorar el dia a dia de les empreses que en formen part. Un dels objectius primordials de l’associació és el de crear xarxa entre les empreses de la zona. Considerem que establir relacions duradores i de confiança és vital pel creixement del negoci i les empreses. Per aquesta raó, el proper 19 de novembre, s’ha organitzat una jornada networking a les 16.30h de la tarda juntament amb l’Associació d’Empresaris i Propietaris del polígon industrial de Font del Ràdium per crear sinergies entre les empreses que es troben al Vallès oriental i poder fomentar el teixit industrial a nivell local.

Col·labora amb l’AEP Coll de la Manya! Junts podem construir un polígon de qualitat.

Més informació: info@poligoncolldelamanya.com
 
Eduardo García
President AEP Coll de la Manya

L’Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials Congost i Jordi Camp vol agrair a les empreses de la zona la confiança dipositada en l’Associació. Des dels 4 mesos que fa que l’AEP està operativa, ja comptem amb 40 associats. Xifra molt positiva que ens permet comptar amb el recolzament, motivació i opinió de moltes empreses de la zona per millorar contínuament el manteniment i situació dels polígons industrials Congost i Jordi Camp.

Els nostres objectius primordials són sumar i crear sinergies entre el teixit industrial del municipi, la defensa dels interessos de les empreses usuàries dels polígons industrials i la millora de l'entorn dels mateixos per tal d'incrementar la competitivitat del municipi. Anima’t a participar! Junts, seguirem millorant!

En quant a projectes, hem tirat endavant el de demanda agregada d’energia. Al llarg d’aquests mesos hem aconseguit realitzar una prova pilot amb resultats molt positius amb la junta directiva i alguns dels associats que estaven interessats en la realització de l’estudi. Es tracta d’un projecte totalment gratuït pels membres de l’associació.

A nivell institucional, aquest mes d’octubre, ens hem reunit amb l’Alcalde de Granollers, per presentar l’Associació oficialment i posar en comú projectes de futur i actuacions específiques per la millora dels dos polígons que representa l’Associació.

Més informació: info@picampcongost.cat
 
Joan Grau
President AEP Congost i Jordi Camp
Per més informació contacteu amb el Servei d'Empresa de Granollers Mercat a  empresagm@ajuntament.granollers.cat
Amb el suport de:



Copyright © 2015 Granollers Mercat - Ajuntament de Granollers, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp