Copy
Klik her for browserversion.
Kan du se billederne? Virker links? Hvis ikke, så tjek dine sikkerhedsindstillinger og tillad eksternt indhold.
I dette nyhedsbrev:
Har du heller aldrig har tid nok?
Den bedste gave, du kan give dig selv: FRI FOR STRESS!
Du har modtaget dette nyhedsbrev, fordi din emailadresse er i min adressebog. Hvis du ikke ønsker at modtage mere, så klik "slet mig fra denne liste" i bunden af siden.
 

hellgren.dk
 
HAR DU HELLER ALDRIG TID NOK? Og nu starter juleræset ovenikøbet…
 • Er du også en af dem, der aldrig har tid nok?
 • Og som gerne vil gøre alting så godt som muligt?
 • Som aldrig har bare 2 minutter til dig selv?
 • Som aldrig nogensinde oplever at have bare 10 minutter, hvor der rent faktisk ikke er noget, der kan eller skal gøres?
 • Og som måske begynder at ane de første symptomer på stress i kulissen
 • - eller har erkendt, at du er stresset og bare ikke ved, hvordan du skal få tid til at gøre noget ved det …
Hvis du kan sige ja til 3 eller flere af disse 6 kendetegn, så har du behov for hjælp.
Og jeg vil sige velkommen i klubben! 430.000 danskere – det svarer til 10 – 12 % - har symptomer på alvorlig stress stort set hver dag. 500.000 føler sig udbrændte alene på arbejdspladsen. De, der også føler sig udbrændte uden for arbejdspladsen er ikke med i opgørelserne. Og så er der alle dem, der har milde symptomer på stress, de er slet ikke registrerede nogen steder…

For mig begyndte det, da jeg startede på arbejde efter min barsel. Og det eskalerede støt og roligt, til jeg brød fuldstændig sammen med svær stress 13 år senere. Sygemeldt i 2 år. Raskmeldt før jeg var rask, ingen dagpengeret, ingen kontanthjælpsret, seriøst KLAR DIG SELV! Det er heldigvis overstået nu, og jeg er et helt andet sted i mit liv. Jeg lærte det på den hårde måde og tro mig - der findes andre og meget bedre løsninger.

Et forløb som mit vil jeg ikke ønske for nogen. Men hvad enten du hører til i den ene eller den anden ende af stress - skalaen, så er der HJÆLP AT HENTE! Heldigvis har jeg selv i dag både personlig erfaring og professionel viden og kompetence inden for metoder, der hurtigt og effektivt giver resultater, som holder på den lange bane.

Så -  hvad gjorde jeg for at samle mig selv op, komme over min stress og få mit liv til at fungere igen? Jeg brugte altovervejende TFT/EFT. Tankefelt terapi/ Emotionel Friheds Teknik er en utrolig enkel og meget effektiv teknik. Fysiske og følelsesmæssige påvirkninger lagres i vores celler og vores energisystem, og metoden fjerner disse belastninger af vores samlede system. Man stimulerer bestemte akupressurpunkter på udvalgte meridianer (energibaner i kroppen) kombineret med et mentalt fokus på problemet/ubehaget. Stimulationen af punkterne sker ved, at behandleren eller klienten selv efter instruktion ”banker” eller ”tapper” blidt på punkterne med 2 fingre. Man bliver rolig, fredfyldt og let efter endt session, og mange beskriver behandlingen som yderst behagelig. Mere end 100 udenlandske studier bekræfter effekten.
 
Vil du HURTIGT og EFFEKTIVT vende:
 • Tidspres
 • Jeg – er – altid – et – skridt – bagefter
 • Dårlig søvn
 • Konstant bekymring og præstationstyranni
Til:
 • Bedre overblik 
 • Bedre søvn 
 • Følelse af større tilfredshed med dig selv og den indsats du gør dagligt, på arbejde som i privatlivet?
Så tilbyder jeg en løsning i form af en unik kombination af:
 • TFT/EFT. Tankefelt terapi/ Emotionel Friheds Teknik - som jeg beskrev kort ovenfor.
 • Kompleks Traumeterapi. Når noget her og nu belaster os, psykisk eller fysisk, akut som kronisk, fx stress på arbejdet, så er vi aktiverede i følelsesmæssige konflikter, som er grundlagt tidligere i livet. Når disse konflikter grundlægges, sker der rent biokemisk ændringer i vores celler og deres ”under – afdelinger”. (På samme måde som vores krop har lunger, lever og så videre, har alle vores celler deres egne ”lunger”, ”lever” med mere). I den komplekse traumeterapi opløser man disse forandringer i cellerne, så vi kropsligt og psykisk kan vende tilbage til en bedre helbreds – og helhedstilstand.
 • Hjælp – til – selvhjælp. Du får hjælp-til-selvhjælp i form at lette teknikker, som jeg lærer dig, så du kan bruge dem i din hverdag mellem behandlingerne hos mig. Du kan således endnu hurtigere og mere effektivt komme ovenpå, og ja, længere end ovenpå :-)
 
Lige nu kan du benytte dig af et helt særligt tilbud, som kan gå hen og blive den bedste gave, du kan give dig selv: "FRI FOR STRESS".

Tilbuddet varer fra d. 18/11 til d. 20/12 (begge dage inkl.).

Du får:
 • 4 sessioner for 3.500 kr. (normalpris 6.000 kr. Sessionerne skal være afholdt senest d. 20/12).
 • Hvis du ønsker at prøve én session, så er prisen 950 kr. (normalpris 1500 kr.).
 
Kender du nogen, der også kunne have glæde af netop sådan et forløb, er du yderst velkommen til at dele dette nyhedsbrev og sende det videre til dem.
Jeg er også på facebook, og du er meget velkommen til at dele og like :-)  https://www.facebook.com/hellgren.dk/
Hvis du vil vide mere, kan du ringe på tlf. 25 77 57 34, eller du kan læse mere på:
Læs mere om TFT (tankefelt - terapi) og EFT her:
TFT
Læs mere om NES her:
NES
Læs mere om traumeterapi her:
 
Traumeterapi
Læs mere om Metasundhed her:
Metasundhed
 

Alt kan ændres - og det starter med dig!

 

 

Du har modtaget dette nyhedsbrev, fordi din mailadresse <<Email Address>> er i min adressebog.
Hvis du ikke ønsker at modtage mere, så klik på "slet mig fra denne liste".

slet mig fra denne liste    opdater mine oplysninger

Email Marketing Powered by Mailchimp
Hellgren.dk | Langagervej 47 | 4100 Ringsted
Telefon 25 77 57 34 | info@hellgren.dk | www.hellgren.dk