Copy
Klik her for browserversion.
Kan du se billederne? Virker links? Hvis ikke, så tjek dine sikkerhedsindstillinger og tillad eksternt indhold.
I dette nyhedsbrev:
 
Hvordan du kan ændre dit liv

og skabe dybdegående, varige, positive forandringer!
 
 

hellgren.dk
”Du var min livline!”

Sådan skrev Anne Marie Skytt til mig, da jeg bad hende om en udtalelse om hendes forløb som klient hos mig. Og hun skrev videre:

”Mit møde med Anette ændrede mit liv fra kaos til positivitet. Fik diagnosen bryst og lymfekræft. Udsatte min operation et par måneder og vi gik i gang via Metasundhed og TFT for at finde årsag og følelsen bag sygdommen. Jeg følte mig fuldstændig i trygge hænder i hele forløbet. Vi arbejdede meget intenst og jeg fik forløst en masse traumer…
Jeg kan takke Anette for, at mit videre forløb endte med en positiv indstilling til det jeg skulle igennem og at alt forløb uden nogen form for komplikationer….
Min varmeste anbefaling til en virkelig dygtig behandler. ”

 
Jeg er dybt rørt og taknemmelig. Både for Anne Maries ord, og fordi jeg er så privilegeret at arbejde og beskæftige mig med det, jeg allerhelst vil: At samarbejde med mennesker, der ønsker at forandre deres liv grundlæggende, varigt og hele vejen igennem ved at tage fat om den – i min optik – vigtigste parameter for vores helbred, nemlig vores FØLELSER.

Anne Marie gjorde det mest rigtige, man som menneske med en alvorlig diagnose kan gøre: Hun gjorde det, der føltes rigtigt for hende! (Det gælder i øvrigt også alle os andre).
 
Hun begyndte et terapeutisk arbejde med de følelsesmæssige årsager til, at hun havde udviklet kræft. Hun ændrede sin kost i en retning, hun følte var rigtig for hende, forholdt sig til sine sociale relationer, forholdt sig til det sted hun rent fysisk befandt sig (bopæl), hun tog vare på sig selv og sin krop rent fysisk og udsatte operation, så alt var så optimalt for hende som muligt

- mens hun bearbejdede sine følelser.

Og da hun efter nogen tid valgte at lade sig operere og efterbehandle alligevel, arbejdede hun med sine følelser omkring operation og efterbehandling, til hun var fuldstændig rolig, fredfyldt og let med alt, der skulle ske. Og som resultat deraf gik hendes operation og efterbehandling fuldstændig forrygende! Ingen bivirkninger, ingen eftervirkninger, problemer med arvæv eller lignende. Intet. Fantastisk godt gået af Anne Marie!
 
Og hvad har det så med dig at gøre?
 
Jo ser du, ud fra Metasundhedsmodellen, så er der følelsesmæssige processer bag alt, vi oplever som fysisk eller psykisk sygdom. Det betyder i den ultrakorte version, at identificerer og forløser vi de følelser, som er årsag til vores tilstand, så lindres eller forsvinder symptomet. Meget bedre kan det vel ikke gøres!
 
Ud fra Tankefelt – terapi og Kompleks traumeterapi (som beskrives nærmere nedenfor) er der aktive følelsesmæssige konflikter på spil, når vi ikke er rolige, fredfyldte og lette i enhver situation, fysisk som følelsesmæssigt (hvilket kan føre til sygdomstilstande, lette og korte til langvarige og alvorlige).

Så –
 • Er der noget, du gerne vil have anderledes i dit liv, men du ved ikke hvordan?
 • Er der bare ”et eller andet”, som ikke fungerer, og som bliver mere og mere belastende?
 • Vil du gerne af med fysiske, kroniske eller akutte symptomer?
 • Vil du gerne af med en belastende psykisk eller følelsesmæssig tilstand?
 
Og vil du gerne:
 • Have lettere ved at mærke, hvad der er rigtigt for dig (og ikke alle andre)?
 • Kunne sætte fokus på DIG – uden at få dårlig samvittighed eller blive stresset over at prioritere dig selv?
 • Have det bedre fysisk?
 • Have det bedre psykisk og følelsesmæssigt?
 
Måske er det rigtigt for dig at starte med en Metasundheds – analyse.
Og måske er det rigtigt for dig at få hjælp til det følelsesmæssige arbejde, der kan ændre dit liv.
 
I en Metasundheds – analyse får du:
 • Overblik over og forståelse for, hvad det egentlig er, din krop foretager sig, når du er syg. Hvorfor gør den det, den gør?
 •  
 • Klarhed over den tilgrundliggende følelsesmæssige årsag til sygdommen, og hvad det er for begivenheder i dit liv og din hverdag, der trigger din krop ind i og ud af selve sygdommen og eventuelle ”gode og dårlige perioder”.
 •  
 • Forslag til forskellige behandlingsmetoder, der kan hjælpe og støtte dig i din vej til at blive rask.
 •  
 • Gennemgang og vurdering af dine kost – og motionsvaner, familiemæssige og andre sociale relationer, dine eventuelle arbejdsmæssige forhold, din hjemlige situation med mere.
 
Til forløsning af de følelsesmæssige årsager til vore symptomer anbefaler og anvender jeg selv Tankefelt – terapi og Kompleks traume – terapi (beskrives nærmere nedenfor).
 
Ønsker du:
 • dybdegående
 • varige
 • positive forandringer
i dit liv, så vil jeg foreslå dig de mest effektive teknikker, jeg er stødt på: Tankefelt – terapi og Kompleks traumeterapi (beskrives nærmere nedenfor).

Enhver rejse starter med det første skridt. Og har du brug for hjælp og støtte til at tage dét skridt, og det næste, og det næste, eller er du allerede på udviklingsmæssig rejse og har brug for at komme videre, vil jeg gøre mit yderste for at hjælpe dig i dine processer :-)

Ring eller skriv - nummer, email og website findes nederst i denne mail :-)

Kærlig hilsen Anette.
 
TFT/EFT. Tankefelt terapi/ Emotionel Friheds Teknik. Tankefelt terapi/ Emotionel Friheds Teknik er en utrolig enkel og meget effektiv teknik. Fysiske og følelsesmæssige påvirkninger lagres i vores celler og vores energisystem, og metoden fjerner disse belastninger af vores samlede system. Man stimulerer bestemte akupressurpunkter på udvalgte meridianer (energibaner i kroppen) kombineret med et mentalt fokus på problemet/ubehaget. Stimulationen af punkterne sker ved, at behandleren eller klienten selv efter instruktion ”banker” eller ”tapper” blidt på punkterne med 2 fingre. Man bliver rolig, fredfyldt og let efter endt session, og mange beskriver behandlingen som yderst behagelig. Mere end 100 udenlandske studier bekræfter effekten.

Kompleks Traumeterapi. Når noget her og nu belaster os, psykisk eller fysisk, akut som kronisk, fx stress på arbejdet, så er vi aktiverede i følelsesmæssige konflikter, som er grundlagt tidligere i livet. Når disse konflikter grundlægges, sker der rent biokemisk ændringer i vores celler og deres ”under – afdelinger”. (På samme måde som vores krop har lunger, lever og så videre, har alle vores celler deres egne ”lunger”, ”lever” med mere). I den komplekse traumeterapi opløser man disse forandringer i cellerne, så vi kropsligt og psykisk kan vende tilbage til en bedre helbreds – og helhedstilstand.

BONUS: Hjælp – til – selvhjælp. Du får hjælp-til-selvhjælp i form at lette teknikker, som jeg lærer dig, så du kan bruge dem i din hverdag mellem behandlingerne hos mig. Du kan således endnu hurtigere og mere effektivt komme videre i forhold til din specifikke udfordring.
Læs mere om Metasundhed her:
Metasundhed
Læs mere om TFT/EFT her:
TFT/EFT
Hvis du vil vide mere om mig, og hvad jeg også tilbyder, er du meget velkommen til at besøge mit website, sende en mail eller ringe på tlf. 25 77 57 34 .
Læs mere om traumeterapi her:
Traumeterapi
Hellgren.dk
Hellgren.dk
info@hellgren.dk
 

Alt kan ændres - og det starter med dig!

 

 

Du har modtaget dette nyhedsbrev, fordi din mailadresse <<Email Address>> er i min adressebog.
Hvis du ikke ønsker at modtage mere, så klik på "slet mig fra denne liste".

slet mig fra denne liste    opdater mine oplysninger

Email Marketing Powered by Mailchimp
Hellgren.dk | Langagervej 47 | 4100 Ringsted
Telefon 25 77 57 34 | info@hellgren.dk | www.hellgren.dk