Copy
Klik her for browserversion.
Kan du se billederne? Virker links? Hvis ikke, så tjek dine sikkerhedsindstillinger og tillad eksternt indhold.
I dette nyhedsbrev:
Det, der har størst betydning for din stress samt bud på en løsning.
Du har modtaget dette nyhedsbrev, fordi din emailadresse er i min adressebog. Hvis du ikke ønsker at modtage mere, så klik "slet mig fra denne liste" i bunden af siden.
 

hellgren.dk
 
JEG ER DA IKKE STRESSET!

Det sagde jeg i hvert fald til mig selv i meget lang tid, før jeg endelig gik ned med et brag. Eller rettere, jeg skubbede tanken fra mig af al magt. Jeg
 • sov dårligt
 • følte mig aldrig udhvilet
 • var aldrig rigtig glad
 • havde hyppigt hovedpine
 • skar ned på sociale relationer
 • var konstant bekymret
 • havde intet overskud til noget (fx fritidsinteresser eller at lave god, sund og lækker mad)
for bare at nævne nogle af tegnene. (Og dette er langt fra de alvorligste symptomer, jeg havde. Hvis du har kraftigere symptomer end de nævnte, så ved du godt, den er gal, og har formodentlig allerede søgt læge og været sygemeldt (flere gange) med stress).

Kan du genkende det? Eller bare noget af det?

Så er du medlem af et meget stort fællesskab (alle de danskere, som ikke er registreret nogle steder, fordi de endnu ikke falder inden for grupperne af dem, der viser tegn på alvorlig stress stort set hver dag (430.000 personer), eller som er alvorligt udbrændte på arbejde (500.000 personer)).

Og det er SUPER VIGTIGT!

Fordi jo før du bliver opmærksom på, hvad du byder dig selv, din krop og din sjæl, jo før kan du handle!
Det kan godt lade sig gøre at
 • sove bedre
 • vågne op - udhvilet
 • være glad. Helt uden grund :-)
 • være klar og frisk i hovedet
 • have sunde sociale relationer (læg mærke til ordet ”sund”)
 • være ubekymret
 • have overskud til fritidsinteresser eller andet lyst – betonet (fx madlavning)
Jeg ved det, jeg har været der. Begge steder, i nævnte rækkefølge. Så der er bestemt en vej ud af det :-)

Der er et utal af muligheder og anbefalinger om kost, motion, søvnvaner, strategier, tankemønster – arbejde, behandlinger med mere. Alene det at forsøge at overskue dem og tage stilling til, hvad der er rigtigt for dig, er vanskeligt eller direkte umuligt, hvis du er stresset i en eller anden grad. Jeg kender det, og jeg føler med dig.

Så jeg vil anbefale dig at fokusere på den del af dig, der efter min bedste viden og erfaring, personligt og professionelt, har størst betydning for dit stress – niveau:

DINE FØLELSER!

Dine følelser i en given situation afgør, hvad du tænker i situationen, hvordan du handler og endnu vigtigere - om din krop reagerer med stress – respons.

Der er bred enighed blandt eksperter om, at vi er bevidste om ca. 5 % af vores tanker og handlinger. Det vil sige, at ca. 95 % af vores tanker og handlinger ved vi ikke noget om. Og hvad afgør så, hvilken retning de samlede 100 % tager?

Det gør vores FØLELSER!
Hvad styrer vores følelser?
Det gør HVER ENESTE CELLE I VORES KROP!

Her i den vestlige verden stimuleres vores krop af et ubeskriveligt stort antal sanseindtryk hvert sekund. Mihaly Csikszentmihalyi, ungarnsk professsor og forsker i psykologi på Claremont Graduate University, CA., vurderer, at der i gennemsnit er 2,3 millioner informationer undervejs i vores krop i sekundet – I SEKUNDET – som den skal forholde sig til. Af alle disse informationer er det ca. en 17.000 – del, der når frem til et punkt, hvor vi er bevidste om det. Så vores krop oplever ufatteligt meget hele tiden, som vi ikke ved noget om.

Og hvorfor er det så vigtigt.

Det er det, fordi det er afgørende for vores stress - niveau, hvordan kroppen oplever alle disse sanseindtryk. Hvis kroppen føler fx glæde, værdsættelse, tryghed og at den er en del af fælleskabet/flokken/familien, så er dens stress - niveau begrænset til det, der kræves for at opretholde livsfunktionerne gennem døgnet.

Men hvis den føler fx mindreværd, magtesløshed, isolation, tab, at den bliver angrebet eller truet på sine grænser, så er der øget aktivitet i stress – niveauet. Den er i kæmp – flygt – eller spil død – tilstand. (Derudover er der helt specifikke organer og vævstyper i kroppen, der vil reagere, afhængigt af hvilken specifik følelse, der er i spil, og det er det, der ligger bag alle vore sygdomme og symptomer, fysiske som psykiske. Det er  en anden og meget spændende historie, jeg vender tilbage til en anden gang :-)   ).

Så – hvis jeg (eller min krop) i fx en arbejdssituation føler, at jeg ikke slår til, jeg er ikke god nok/effektiv nok/dygtig nok, så vil det udløse stress - respons i min krop. Responsets størrelse afhænger af intensiteten i følelsen, hvor kraftig den er. Jo flere gange i min hverdag, min krop møder situationer, som får den til at føle noget, der aktiverer stress - responset, jo større bliver det samlede respons. Vi kan sammenligne det med et glas, der konstant og hele tiden fyldes lidt mere vand i. Ind i mellem bliver der tømt lidt vand af (fx når vi holder ferie, skifter til et nyt job, vi trives bedre i eller opnår noget, vi har ønsket os i lang tid), men den samlede mængde stiger. Og til sidst løber glasset over, vi er syge i en eller anden grad af stress.

Mit løsningsforslag vil være at få tømt noget af alt det vand ud af glasset igen, og helst så hurtigt og effektivt som muligt!

Det vil sige: FÅ BEARBEJDET DE FØLELSER, DER LIGGER BAG, AT DIN KROP REAGERER, SOM DEN GØR.

Igen tilbydes der mangt og meget, noget mere effektivt end andet. Min erfaring, personligt og professionelt er, at det mest effektive og samtidigt enkle, både på kort og på langt sigt, er tankefelt – terapi/emotionel frihedsteknik (TFT/EFT) og kompleks traumeterapi (jeg beskriver metoderne nærmere længere nede i teksten).

Vi kan sammenligne en følelse, der bliver aktiveret igen og igen med en skraldespand, der står i hjørnet og lugter. Mange teknikker, samtalebaserede og andet, smører skraldespanden ind i softice, så vi ikke kan se og lugte skraldet. Men det står der stadig, og før eller siden smelter softice´n, og vi kan igen se og lugte det. Tankefelt – terapi/emotionel frihedsteknik og kompleks traumeterapi bærer skraldet ud i containeren og dermed helt væk. Når den tilgrundliggende årsag til følelsen er fjernet HELT, kan vi ikke blive aktiverede i følelsen igen. Vi er fortsat rolige og fredfyldte i situationer, der før ville have aktiveret os/vores krop og dermed vores stress - respons.

Vil du gerne i gang med at tømme glasset, bære skraldet ud og begynde at få (endnu) mere ud af livet på den gode måde?

Jeg tilbyder en løsning i form af en unik kombination af:
 • TFT/EFT. Tankefelt terapi/ Emotionel Friheds Teknik. Tankefelt terapi/ Emotionel Friheds Teknik er en utrolig enkel og meget effektiv teknik. Fysiske og følelsesmæssige påvirkninger lagres i vores celler og vores energisystem, og metoden fjerner disse belastninger af vores samlede system. Man stimulerer bestemte akupressurpunkter på udvalgte meridianer (energibaner i kroppen) kombineret med et mentalt fokus på problemet/ubehaget. Stimulationen af punkterne sker ved, at behandleren eller klienten selv efter instruktion ”banker” eller ”tapper” blidt på punkterne med 2 fingre. Man bliver rolig, fredfyldt og let efter endt session, og mange beskriver behandlingen som yderst behagelig. Mere end 100 udenlandske studier bekræfter effekten.
 • Kompleks Traumeterapi. Når noget her og nu belaster os, psykisk eller fysisk, akut som kronisk, fx stress på arbejdet, så er vi aktiverede i følelsesmæssige konflikter, som er grundlagt tidligere i livet. Når disse konflikter grundlægges, sker der rent biokemisk ændringer i vores celler og deres ”under – afdelinger”. (På samme måde som vores krop har lunger, lever og så videre, har alle vores celler deres egne ”lunger”, ”lever” med mere). I den komplekse traumeterapi opløser man disse forandringer i cellerne, så vi kropsligt og psykisk kan vende tilbage til en bedre helbreds – og helhedstilstand.
 • Hjælp – til – selvhjælp. Du får hjælp-til-selvhjælp i form at lette teknikker, som jeg lærer dig, så du kan bruge dem i din hverdag mellem behandlingerne hos mig. Du kan således endnu hurtigere og mere effektivt kan komme ovenpå, og ja, længere end ovenpå :-)
Lige nu kan du benytte dig af et helt særligt tilbud, som kan gå hen og blive den bedste gave, du kan give dig selv: "FRI FOR STRESS".

Tilbuddet varer fra d. 18/11 til d. 20/12 (begge dage inkl.).

Du får:
 • 4 sessioner for 3.500 kr. (normalpris 6.000 kr. Sessionerne skal være afholdt senest d. 20/12).
 • Hvis du ønsker at prøve én session, så er prisen 950 kr. (normalpris 1500 kr.). 
Kender du nogen, der også kunne have glæde af netop sådan et forløb, er du yderst velkommen til at dele dette nyhedsbrev og sende det videre til dem.
Jeg er også på facebook, og du er meget velkommen til at dele og like :-)  https://www.facebook.com/hellgren.dk/
Hvis du vil vide mere, kan du ringe på tlf. 25 77 57 34, eller du kan læse mere på:
Læs mere om TFT (tankefelt - terapi) og EFT her:
TFT
Læs mere om NES her:
NES
Læs mere om traumeterapi her:
 
Traumeterapi
Læs mere om Metasundhed her:
Metasundhed
 

Alt kan ændres - og det starter med dig!

 

 

Du har modtaget dette nyhedsbrev, fordi din mailadresse <<Email Address>> er i min adressebog.
Hvis du ikke ønsker at modtage mere, så klik på "slet mig fra denne liste".

slet mig fra denne liste    opdater mine oplysninger

Email Marketing Powered by Mailchimp
Hellgren.dk | Langagervej 47 | 4100 Ringsted
Telefon 25 77 57 34 | info@hellgren.dk | www.hellgren.dk