Copy
 DECEMBER 2015

Terugblik: Week van de Werkstress


De week van 16 t/m 19 november stond in het teken van de 'Week van de Werkstress'. Naast het regelmatig plaatsen van informatie onze LinkedIn pagina was een van de activiteiten die door ons tijdens deze week werd georganiseerd een lezing over duurzame inzetbaarheid.

Tijdens de interactieve lezing werden tips gegeven over hoe om te gaan met werkstress en duurzame inzetbaarheid, zoals het aangaan van de dialoog met medewerkers en het belang van bewustwording. Tevens werden casussen en vragen uit de praktijk behandeld. Wij willen alle deelnemers danken voor hun input! 

Daarnaast heeft TV Limburg aandacht aan dit onderwerp besteed. Onze collega's Erik Schnock (arbeidsdeskundige) en Teun van den Elzen (psycholoog) hebben tijdens het interview een en ander verteld over werkstress en duurzame inzetbaarheid. Interview gemist? Kijk dan terug via deze link

berekend wat verzuim uw bedrijf ongeveer kost en
 

Even voorstellen: Teun van den Elzen


“Ik wil de ander het beste uit zichzelf laten halen.” Deze zin staat in een zojuist teruggevonden sollicitatiebrief uit 2003 en is tevens de enige zin uit die brief die nog steeds klopt. Het is mijn drijfveer gebleken. 
 
Nadat ik in 2006 afstudeerde als psycholoog heb ik in de gezondheidszorg en in het bedrijfsleven gewerkt. Veel ervaring en zelfkennis opgedaan, veel reorganisaties & cultuurveranderingen gezien, mezelf op persoonlijk vlak ontwikkeld en steeds dichter bij mijn drijfveer gekomen. Eind 2009 heb ik kennis gemaakt met Drive en heb ik ervaren wat zij doen met mensen: recht naar het hart, appelleren aan de eigen verantwoordelijkheid en vanuit je mens-zijn waardegerichte keuzes maken. Sindsdien ben ik met Drive in verbinding gebleven en vanaf 1 december 2015 ben ik hier werkzaam als psycholoog, coach & trainer. Ik wil een bijdrage leveren om Drive het waardevolle bedrijf te laten blijven dat daadwerkelijk het verschil maakt voor individuen en organisaties.
 
Naast mijn passie voor de mens, kan ik intens genieten van muziek, familie, een goed boek en vriendschap. Ik heb de leeftijd van 34 jaar en mijn naam is Teun van den Elzen.
 
Tot ziens of horens!

Bereikbaarheid tijdens de feestdagen


We zijn gedurende deze hele maand bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur, met uitzondering van eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

Namens het hele team van Drive The Care Company wensen we u en uw collega's alvast hele fijne feestdagen toe. Wij hopen u in 2016 opnieuw van dienst te mogen zijn!
 
adres  St. Martinusstraat 70, 5911 CK Venlo
email        info@mentaalspecialist.nl     tel   077 467 40 33
internet    www.mentaalspecialist.nl      fax  077 467 39 93
 
Volg ons op LinkedIn
Volg ons op LinkedIn
Wilt u onze digitale nieuwsbrief niet langer ontvangen, klik hier