Copy
NOVEMBER 2015

Week van de Werkstress


De week van 16 t/m 19 november staat in het teken van de Week van de Werkstress. Drive zal hier ook een steentje aan bijdragen door het aanbieden van activiteiten, informatie en tips. De belangrijkste zaken hebben we hieronder op een rijtje gezet.

Bedrijfsscan

 

Wilt u graag eens weten hoe uw bedrijf ervoor staat m.b.t. duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers? Drive helpt u graag bij het in kaart brengen hiervan. We hebben een kosteloze scan opgesteld welke een indicatie kan geven over wat er goed gaat binnen uw bedrijf en waar verbeteringen mogelijk zijn.  Laat uw medewerkers de scan invullen en vul de scan ook zelf in (via onderstaande link) en ontvang een bedrijfsadvies op maat! Tevens verloten wij onder de deelnemende bedrijven 3x een gratis persoonlijk ontwikkelplan voor u of een van uw medewerkers!

Het invullen van de vragenlijst kan tot en met 30 november. Via volgende links komt u bij de vragenlijsten uit:
Bedrijfsscan medewerker
Bedrijfsscan werkgever/HR

Hardlooplunch


Op dinsdag 17 november wordt er in samenwerking met Stichting Venlo Loopstad en Rodan Zwemschool een hardlooplunch georganiseerd. Omdat bewegen een goede manier is om stress te ontladen beginnen we rond 11.00 uur met een hardlooptraining. Aansluitend willen we tijdens een informele lunch het thema werkstress onder de aandacht te brengen: we geven uitleg en beknopte tips om de dialoog aan te gaan maar ook om werkstress te voorkomen.
 
We nodigen u graag uit om hierbij aanwezig te zijn, deelname is geheel gratis. Aanmelden kan via de mail. Klik hier voor de volledige uitnodiging.
 

Lezing Duurzame Inzetbaarheid


Graag nodigen wij u uit voor een interactieve lezing over duurzame inzetbaarheid, gecombineerd met een golfclinic. Deze zal plaatsvinden op donderdag 19 november om 10.00 uur.

Tijdens de lezing zal aandacht besteed worden aan de oorzaken van werkstress en worden er praktische tip gegeven om dit tegen te gaan.

Aanmelden kan t/m 12 november via de mail. Gelieve erbij te vermelden met hoeveel personen u hierbij aanwezig zult zijn en of u tevens zal deelnemen aan de golfclinic. Klik hier voor de volledige uitnodiging.
 

Overige activiteiten
 

Naast bovengenoemde activiteiten zal er ook meer informatie en tips via onze LinkedIn pagina worden gecommuniceerd. Volg onze organisatie om hiervan op de hoogte te blijven.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Drive biedt betreffende werkstress? Neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek.
 
adres  St. Martinusstraat 70, 5911 CK Venlo
email        info@mentaalspecialist.nl     tel   077 467 40 33
internet    www.mentaalspecialist.nl      fax  077 467 39 93
 
Volg ons op LinkedIn
Volg ons op LinkedIn
Wilt u onze digitale nieuwsbrief niet langer ontvangen, klik hier