Copy
JUNI 2015

Op vakantie zonder stress


De vakantieperiode staat weer voor de deur! Veel mensen trekken er op uit om, eventueel met familie of vrienden, te gaan genieten en bij te tanken. Maar helaas lukt het niet iedereen het meeste uit zijn vakantie te halen omdat werkstress ze blijft achtervolgen. 

Voor de vakantie moet er nog van alles gebeuren en tijdens de vakantie maken we ons druk of alles wel goed loopt. Hoe creëer je voor jezelf een zo relaxt mogelijke vakantie? 

Via deze link kom je bij het artikel uit voor een aantal tips!


Productiviteitsverlies tijdens zonnig weer


De laatste weken hebben we regelmatig warme temperaturen voorbij zien komen. Maar wat doet het weer met de productiviteit van uw medewerkers?

Onderzoek van wetenschappers aan de Harvard Business School laten zien dat zonnig weer zorgt voor minder productiviteit. De onderzoekers tonen aan dat mensen wanneer ze met een taak bezig zijn altijd afgeleid zijn door taak-ongerelateerde zaken, maar dat er bij goed weer meer afleidingen zijn dan bij slecht weer. Door deze cognitieve afleidingen laten medewerkers meer fouten zien in taken die aandacht vergen. Dit leidt vervolgens tot minder productiviteit.

Tips om productiviteit te verhogen zijn hier te vinden. 
 
 


Bereikbaarheid tijdens de zomermaanden


Gedurende de zomermaanden blijft Drive gewoon bereikbaar en zijn we u graag van dienst.

Wij wensen iedereen een hele fijne zomervakantie!  
 
adres  St. Martinusstraat 70, 5911 CK Venlo
email        info@mentaalspecialist.nl     tel   077 467 40 33
internet    www.mentaalspecialist.nl      fax  077 467 39 93
 
Volg ons op LinkedIn
Volg ons op LinkedIn
Wilt u onze digitale nieuwsbrief niet langer ontvangen, klik hier