Copy
JANUARI 2016

Subsidiebudget ESF 2015-2016 verhoogd


Staatssecretaris Klijnsma heeft het subsidiebudget voor Duurzame Inzetbaarheid verhoogd van 22 miljoen naar 30 miljoen vanwege de grote belangstelling. Afgelopen najaar (het tijdvak voor de aanvraag liep van half oktober tot half november 2015) zijn er ruim 3.100 subsidieaanvragen binnengekomen. Het agentschap is momenteel nog bezig met de verwerking van alle subsidieaanvragen.

Het doel van de ESF subsidie is om mensen langer en productief aan het werk te houden. Drive zal komend jaar weer diverse bedrijven gaan begeleiden bij de vraagstukken rondom duurzame inzetbaarheid.

Activiteiten 2016

 

Afgelopen jaar hebben we voor het eerst een lezing georganiseerd over duurzame inzetbaarheid. Hier hebben we positieve reacties op ontvangen. Komend jaar zullen we hierop voortborduren en diverse activiteiten organiseren op het gebied van (mentale) gezondheid, re-integratie en duurzame inzetbaarheid. We zullen u hiervan op de hoogte houden middels onze nieuwsbrief en persoonlijke uitnodigingen.

Mocht u graag incompany een lezing, workshop of seminar willen organiseren, dan denken we graag met u mee. Stuur ons een mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Blue Monday


Op 18 januari is het weer zo ver; de derde maandag van januari en dus 'Blue Monday'. Het is al geruime tijd een bekend fenomeen waar ieder jaar weer aandacht aan besteed wordt in de media.

Maar waar komt Blue Monday eigenlijk vandaan? En wordt 18 januari 2016 nu echt de meest deprimerende dag van het jaar? Je leest het hier
 
adres  St. Martinusstraat 70, 5911 CK Venlo
email        info@mentaalspecialist.nl     tel   077 467 40 33
internet    www.mentaalspecialist.nl      fax  077 467 39 93
 
Volg ons op LinkedIn
Volg ons op LinkedIn
Wilt u onze digitale nieuwsbrief niet langer ontvangen, klik hier