Copy
MAART 2015

Resultaten tevredenheidsonderzoek
 

De resultaten van het jaarlijks tevredenheidsonderzoek 'Blik op Werk' zijn bekend. Cliënten geven Drive een gemiddelde beoordeling van een 8,5 en opdrachtgevers een 8,2.

Deze scores liggen een stuk hoger dan de landelijk gemiddeldes. Daarnaast zou maar liefst 97% van de cliënten en 100% van de opdrachtgevers Drive aanbevelen bij collega's of andere relaties.
Natuurlijk zijn we ontzettend blij met deze resultaten. 
Het Blik op Werk keurmerk staat borg voor de basiskwaliteiten en de betrouwbaarheid van de dienstverleners, die zich inspannen bij het vinden en behouden van (gezond) werk.

Nieuwsgierig naar het rapport? U kunt hier het volledige rapport inzien. 
 

Start ESF-projecten


Deze maand vond de start van het eerste ESF-project plaats bij Morpak B.V. te Ospel waarin Drive als extern adviseur participeert.
Het doel van het project is om te werken aan een gezonde en veilige werkomgeving en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers te verbeteren. 
Het project wordt mede gefinancierd vanuit de subsidieregeling Duurzame Inzetbaarheid (ESF 2014-2020). Dit ESF-thema richt zich op de bevordering van duurzame inzetbaarheid onder werknemers. 

Klik hier om het hele artikel te lezen. 
 


Blog: Duurzame Inzetbaarheid


Het begrip duurzame inzetbaarheid komt steeds vaker voorbij, maar wat is duurzame inzetbaarheid en waarom is het tegenwoordig zo'n veelbesproken onderwerp?

De Nederlandse bevolkingsgroep wordt steeds ouder. Niet alleen komt hiermee druk te staan op het aantal werkenden Nederlanders versus het aantal niet werkenden Nederlanders, maar de leeftijd van de werkende bevolkingsgroep wordt ook ouder. Mede hierom is het belangrijk om de focus te gaan leggen op duurzame inzetbaarheid. Klik hier om verder te lezen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Drive biedt ten behoeve van duurzame inzetbaarheid? Neem dan direct contact met ons op. 
 
adres  St. Martinusstraat 70, 5911 CK Venlo
email        info@mentaalspecialist.nl     tel   077 467 40 33
internet    www.mentaalspecialist.nl      fax  077 467 39 93
Volg ons op Linkedin
Volg ons op Linkedin
Wilt u onze digitale nieuwsbrief niet langer ontvangen, klik hier