Copy
.
Se nyhedsbrevet i din browser

Nyt fra Cyklistforbundet Hørsholm og Fredensborg marts 2019
Cyklistforbundet indbyder til åbent cykelmøde onsdag den 13. marts 2019 kl. 19.30 i Egedal Byens Hus, Egedalsvej 2, 2980 Kokkedal.

Vi har inviteret vejdirektør Jens Holmboe til at komme og fortælle om Vejdirektoratet arbejde i relation til cykeltrafik. Vi er meget interesseret i at høre, hvad Vejdirektoratet gør for cyklisterne.

Jens Holmboe siger: ”Vejdirektoratet har gennemført og har gang i mange gode tiltag. Herunder selvfølgelig cykelpuljen, som givet mulighed for at støtte en række konkrete tiltag over hele landet. Det vil jeg se frem til at fortælle om.”

Cyklistforbundet glæder sig til at kunne byde Jens Holmboe velkommen til en god debat om de generelle forhold for cyklister.  Vi har bl.a. bedt Jens Holmboe om at redegøre for vejreglerne for udformning af rundkørsler med hensyn til cyklisterne. Hvordan vægter de sikkerhed, fremkommelighed og tryghed?

Der vil blive lejlighed til at stille spørgsmål til vejdirektøren. Jens Holmboe er lokalkendt, men det er de overordnede linje, som han arbejder med til daglig og dem han vil komme og fortælle om.

Cykel-mødet i Egedal Byens Hus er gratis og alle er velkomne. Det åbne møde varer ca. 1 time. Efterfølgende holder afdelingen generalforsamling ifølge vedtægterne.

Find Egedal Byens Hus på Google Maps her.


 

Med venlig hilsen
bestyrelsen i Cyklistforbundet Hørsholm og Fredensborg Afdeling:


Jens E. Pedersen - Kokkedal
Frank Elm Jakobsen - Nivå
Bjørn Sandberg - Kokkedal
Allan Høier - Humlebæk

.
Afdelingens mailadresse:
*cyklistforbundet.hf@gmail.com*

Du kan  opdatere din profil eller framelde dig denne liste

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Cyklistforbundet Hørsholm og Fredensborg · Kokkedal Stationsvej 10 · Kokkedal 2980 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp