Copy
Als je de online versie wilt bekijken, klik dan hier.
meetings.nl de perfectie locatie vindt jou! meetings.nl nieuwsbrief
april 2015Stuur deze nieuwsbrief door
 
Begint het al te kriebelen?


Speciale actie van de maand voor onze nieuwsbrieflezers.
Maak nu een reservering en boek je zakelijke bijeenkomst via meetings.nl en je krijgt een pakket bloembollen thuis gestuurd!
Haal de lente in huis en plant deze bollen, zodat jouw tuin straks een grote bloemenzee zal worden. Begint het al te kriebelen?


 

Bekijk nu deze actie van de maand!
 
Slijmen bij je manager werkt?

Geef toe: jij stoort je vast ook weleens aan je collega. Er zijn verschillende ergernissen die je kunt tegenkomen op de werkvloer zoals; slijmen richting de manager, geen collegialiteit, domheid, luiheid etc. Valt het jou op dat collega’s anders doen tegen mensen met een ‘hogere functie’, dan tegen mensen met een ‘lage functie’? Waar erger jij je aan en waarvan denken wij dat onze collega’s zich bij ons aan ergeren? Hoogleraar Roos Vonk deed er onderzoek naar.


Lees verder
 
What is new volgens meetings.nl?

Natuurlijk willen we je ook deze maand weer op de hoogte houden over de vele nieuwe aangemelde locaties/hotels op meetings.nl. Diverse locaties hebben interessante aanbiedingen gedaan, deze kun je bij de topdeals. Welke hotels zijn er geopend in Nederland of zijn compleet vernieuwd? Het laatste nieuws op gebied van inspirerende vergaderlocaties, hotels etc. vind je bij meetings.nl.


Klik hier
 
Top 10 congres voeding trends

Voeding is zoveel meer dan brandstof alleen. Ook in de congresbranche wordt gezocht naar nieuwe manieren om congresbezoekers te laten genieten van eten door er meer een beleving van te maken. Er heeft de afgelopen jaren al een enorme verschuiving richting gezond voedsel plaatsgevonden en de invloed die voeding kan hebben op de concentratie en productiviteit.
Lees snel verder
 
Pimp Event – pimp je secretaresserol!

Dinsdag 30 juni a.s. vanaf 12.00 uur organiseren wij het Pimp Event in Kasteel Woerden. Met o.a. spreker Saskia Paulissen en diverse workshops, intervisie etc.
Hoe haal je het beste uit mannen en vrouwen op de werkvloer?
Verder zijn er diverse kennis-workshops, netwerkmomenten, etc.
Kom jij ook? 

Lees verder
Poll

Denk jij dat slijmen bij de manager werkt?


poll
poll
poll
Nieuws

-
-
-
-
-
Carlton Square    BCN    Kasteel Woerden    Hotel Zuiderduin
Dominicanenklooster Zwolle    Hotel 't Paviljoen Rhenen    Hart van Holland Nijkerk
Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier  Carlton President     Hotel-Restaurant Oud London
meetings.nl | info@meetings.nl | 055-578 65 11 | volg ons op twitter Mail meetings.nl Bekijk meetings.nl op youtube Volg meetings.nl op twitter Volg meetings.nl op facebook
2015 © copyright meetings.nl | Disclaimer | Privacy Statement | Afmelden