Copy

Wat is nieuw volgens meetings?

Natuurlijk willen we je ook deze maand weer op de hoogte houden van de vele nieuwe aangemelde locaties/hotels op meetings.nl. Diverse locaties hebben interessante aanbiedingen geplaatst, deze kun je bij de topdeals bekijken. Welke hotels zijn er geopend in Nederland of zijn compleet vernieuwd? Het laatste nieuws op het gebied van inspirerende vergaderlocaties, hotels etc. vind je bij meetings.nl.
De kerst komt alweer dichtbij en daarom zijn velen van jullie wellicht op zoek naar een geschikte locatie voor een kerst-event! Wij hebben onze favoriete locaties hiervoor op een rijtje gezet.
Lees snel verder!
Een kick-off sessie, hands-on vergadering, social event of een product launch; Hilton Rotterdam biedt de flexibiliteit om van elk event een succes te maken. Alle vergader ruimtes bevinden zich op 1 etage , beschikken over natuurlijk daglicht en grenzen aan een Upperlobby welke alle ruimte biedt voor het ontvangst, exposities of een actieve pauze met een tafel tennis wedstrijd. De combinatie van comfort, flexibele service en een gedreven event coördinator, heeft het hotel de faciliteiten die nodig zijn voor een productieve meeting of een social event. 
Bekijk alle mogelijkheden!

Onze Topdeals van deze maand!

Boetiekhotel
Bon Aparte
Landgoed
Zonheuvel
Boek nu een 32-uurs vergaderarrangement bij Boetiekhotel BonAparte (nabij Deventer en Zutphen) en iedere deelnemer krijgt een gratis snack tijdens de vergaderbreak.
Klik hier voor deze deal
Profiteer van 20% Najaarskorting* bij Hotel & Conferentiecentrum Landgoed Zonheuvel te Doorn in de maanden Oktober, November en December 2019.
Klik hier voor deze deal.
Hilton Royal Parc Soestduinen
Moeke
Nijkerk
Maak kennis met de vernieuwde vergaderzalen en profiteer van een korting op de eindfactuur. Deze actie is geldig voor nieuwe klanten. 
Klik hier voor deze deal
Kerst vier je met Moeke! Voor de feestdagen heeft Moeke een geheel verzorgde borrel samengesteld voor €24,50 per persoon

Klik hier voor deze deal
Klik hier voor alle Topdeals!

Volg ons op Twitter en Instagram voor het leukste nieuws.

Twitter
Email
Secretaresse Group
Instagram
meetings.nl | info@meetings.nl | 055-578 65 11
© copyright meetings.nl | Disclaimer | Privacy Statement | Voorkeur aanpassen | Afmelden