Copy
Als je de online versie wilt bekijken, klik dan hier.
meetings.nl de perfectie locatie vindt jou! meetings.nl nieuwsbrief
december 2015Stuur deze nieuwsbrief door
 
Nespresso bij u op kantoor?

De Nespresso koffie zoals u van ons gewend bent, maar dan bij u op kantoor? Boek uw bijeenkomst in februari, maart of april en ontvang een Nespresso koffiemachine. Geniet van een ruime selectie aan koffiesoorten samen met uw collega's. NBC komt de koffiemachine persoonlijk brengen. 


Bekijk nu deze actie van de maand!
 
Goed voorbereid naar netwerkborrels

Netwerkborrels zijn er niet alleen voor de gezelligheid. Wanneer je je actief opstelt tijdens een netwerkborrel kun je er nieuwe en interessante contacten aan over houden. En dat is natuurlijk wel de bedoeling van een netwerkborrel. Met de komst van alle kerst -en  nieuwjaarsborrels in de aankomende weken zal menigeen liever een aantal uur overwerken dan dat ze naar zo’n netwerkgelegenheid gaan. Wij denken dat een netwerkborrel juist heel leuk en vooral interessant kan zijn. Daarom geven we je een aantal do’s en don’ts voor alle aankomende netwerkgelegenheden zodat jij goed voorbereid bent!


Lees verder
 
What is new volgens meetings.nl?

Natuurlijk willen we je ook deze maand weer op de hoogte houden van de vele nieuwe aangemelde locaties/hotels op meetings.nl. Diverse locaties hebben interessante aanbiedingen gedaan, deze kun je bij de topdeals zien. Welke hotels zijn er geopend in Nederland of zijn compleet vernieuwd? Het laatste nieuws op gebied van inspirerende vergaderlocaties, hotels etc. vind je op meetings.nl.

Klik hier
 
Ontdek het nieuwe NH Utrecht

Dit jaar bestaat NH Utrecht 45 jaar. Ter ere van deze mijlpaal zijn alle 276 kamers en publieke ruimten gerenoveerd. Het resultaat mag er zijn! Het hotel is gelegen in het hart van de stad en beschikt over 31 vergaderzalen met een capaciteit tot wel 240 personen. Ideaal om een vergadering of evenement te organiseren.


Lees snel verder
Secretaresse Group
 
Secretaresse Group

Delen is vermenigvuldigen!
Sluit je nu aan bij DE LinkedIn groep voor secretaresses. Het grootste online-platform met 11.000+ leden voor (directie)secretaresses en management assistenten. Deel je kennis, discussieer actief mee en wissel je ervaringen uit over het secretaressevak. Ben jij al aangemeld? Geef deze tip ook door aan je collega's en let's join the club!

Lees verder
Poll

Ik boek mijn meetings in 2016 via:


poll
poll
poll
Nieuws

-
-
-
-
-
Carlton Square      Kasteel Woerden    Hotel Zuiderduin
Dominicanenklooster Zwolle    Hotel 't Paviljoen Rhenen    Hart van Holland Nijkerk
Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier  Carlton President     Hotel-Restaurant Oud London
meetings.nl | info@meetings.nl | 055-578 65 11 | volg ons op twitter Mail meetings.nl Bekijk meetings.nl op youtube Volg meetings.nl op twitter Volg meetings.nl op facebook
2015 © copyright meetings.nl | Disclaimer | Privacy Statement | Afmelden