Copy
Als je de online versie wilt bekijken, klik dan hier.
meetings.nl de perfectie locatie vindt jou! meetings.nl nieuwsbrief
november 2015Stuur deze nieuwsbrief door
 
Een plek van stilte midden in een grote stad

Wij bieden een plek met een bijzondere sfeer om in alle rust te vergaderen of een cursus te geven. Een serene rust en veel ruimte zijn kenmerkend voor het Dominicanenklooster. Elke ruimte die wij aanbieden heeft zijn eigen uitstraling. Daarnaast zijn de ruimten geschikt voor groepen van verschillende grootte. Het klooster is gelegen op loopafstand van het station en daarnaast ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. 
Bekijk nu deze actie van de maand!
 
In 6 stappen naar de perfecte vergaderlocatie

Oh jee! Je moet een vergadering, meeting of workshop organiseren. Maar hoe begin je? Je wilt natuurlijk de ideale locatie vinden, maar door het gigantisch grote aanbod weet je niet waar je moet beginnen. Wij helpen je graag op weg aan de hand van deze 6 stappen. Zo boek je binnen no-time een perfecte locatie voor jouw evenement.


Lees verder
 
What is new volgens meetings.nl?

Natuurlijk willen we je ook deze maand weer op de hoogte houden over de vele nieuwe aangemelde locaties/hotels op meetings.nl. Diverse locaties hebben interessante aanbiedingen gedaan, deze kun je bij de topdeals. Welke hotels zijn er geopend in Nederland of zijn compleet vernieuwd? Het laatste nieuws op gebied van inspirerende vergaderlocaties, hotels etc. vind je bij meetings.nl.

Klik hier
 
Grootste e-mail ergernissen

Sinds de opkomst van e-mail voor het grote publiek, rond 1995, is de manier waarop we werken en communiceren enorm veranderd. In zowel het zakelijke leven als privé heeft de e-mail de brief zo goed als vervangen. Het is snel, makkelijk, goedkoop en je bouwt automatisch een archief op. Dit zijn een aantal heel belangrijke voordelen maar er zitten ook nadelen aan de e-mail. 

Lees snel verder
Secretaresse Group
 
Secretaresse Group

Delen is vermenigvuldigen!
Sluit je nu aan bij DE LinkedIn groep voor secretaresses. Het grootste online-platform met 11.000+ leden voor (directie)secretaresses en management assistenten. Deel je kennis, discussieer actief mee en wissel je ervaringen uit over het secretaressevak. Ben jij al aangemeld? Geef deze tip ook door aan je collega's en let's join the club!
Lees verder
Poll

Welke e-mail ergernis herken jij het meest?


poll
poll
poll
Nieuws

-
-
-
-
-
Carlton Square    BCN    Kasteel Woerden    Hotel Zuiderduin
Dominicanenklooster Zwolle    Hotel 't Paviljoen Rhenen    Hart van Holland Nijkerk
Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier  Carlton President     Hotel-Restaurant Oud London
meetings.nl | info@meetings.nl | 055-578 65 11 | volg ons op twitter Mail meetings.nl Bekijk meetings.nl op youtube Volg meetings.nl op twitter Volg meetings.nl op facebook
2015 © copyright meetings.nl | Disclaimer | Privacy Statement | Afmelden