Copy
Als je de online versie wilt bekijken, klik dan hier.
meetings.nl de perfectie locatie vindt jou! meetings.nl nieuwsbrief
maart 2016Stuur deze nieuwsbrief door
 
Carlton voor President

The Place 2 meet. Centraal gelegen nabij de A2 en station Maarssen, is Carlton President dé ideale ontmoetingsplek voor jouw meeting en overnachting. Persoonlijke aandacht en flexibele service staat bij ons centraal. Carlton President biedt 9 multifunctionele conferentiezalen,250 gratis parkeerplaatsen, kosteloos gebruik van Premium WiFi, Business Centre en ontspanning in het Leisure Centre. Lees snel verder! 
Lees hier meer
 
De eerste indruk

De eerste indruk is heel belangrijk. Uit onderzoek is gebleken dat we onbewust in de eerste paar seconden van een ontmoeting een oordeel over iemand vellen. In dat eerste oordeel zit dus alles wat je moet weten van een ander, wat een ander van jou moet weten, en dat nog voordat je ook maar een woord hebt gesproken. Lees snel verder!

Lees verder
 
What is new volgens meetings.nl?

Natuurlijk willen we je ook deze maand weer op de hoogte houden van de vele nieuwe aangemelde locaties/hotels op meetings.nl. Diverse locaties hebben interessante aanbiedingen gedaan, deze kun je bij de topdeals zien. Welke hotels zijn er geopend in Nederland of zijn compleet vernieuwd? Het laatste nieuws op gebied van inspirerende vergaderlocaties, hotels etc. vind je op meetings.nl.

Klik hier
 
Promotie maken in 8 stappen

Intern hogerop komen is best wel lastig. De routes voor loopbaanontwikkeling zijn in de zakelijke wereld vaak erg onvoorspelbaar.  Wat voor een iemand werkt, werkt niet voor iedereen. Sommigen komen hogerop door toeval of omdat ze veel geluk hebben. Anderen moeten er keihard voor werken. Lees hoe jij promotie kan maken.


Klik hier
Secretaresse Group
 
Secretaresse Group

Delen is vermenigvuldigen!
Sluit je nu aan bij DE LinkedIn groep voor secretaresses. Het grootste online-platform met 11.500+ leden voor (directie)secretaresses en management assistenten. Deel je kennis, discussieer actief mee en wissel je ervaringen uit over het secretaressevak. Ben jij al aangemeld? Geef deze tip ook door aan je collega's en let's join the club!
Lees verder
Pollpoll
poll
poll
Nieuws

-
-
-
-
-
      Kasteel Woerden       
Dominicanenklooster Zwolle    Hotel 't Paviljoen Rhenen   
Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier  Carlton President     
meetings.nl | info@meetings.nl | 055-578 65 11 | volg ons op twitter Mail meetings.nl Bekijk meetings.nl op youtube Volg meetings.nl op twitter Volg meetings.nl op facebook
2016 © copyright meetings.nl | Disclaimer | Privacy Statement | Afmelden