Copy
Als je de online versie wilt bekijken, klik dan hier.
meetings.nl de perfectie locatie vindt jou! meetings.nl nieuwsbrief
februari 2015Stuur deze nieuwsbrief door
Ga je mee naar de bios?
 
Kom vergaderen en daarna een High Tea

Park Inn by Radisson alweer 2 jaar in Nederland! Sinds januari 2015 is het Park Inn by Radisson Amsterdam Airport alweer 2 jaar geopend. Dit jubileum wil Park Inn by Radisson graag vieren met alle opdrachtgevers van meetings.nl en daarom bieden ze iets extra’s aan. Kom vergaderen met minimaal 15 personen en geniet daarna van een High Tea met 2 personen.

Bekijk nu deze actie van de maand!
Teveel snoepen op kantoor door de stress
 
Lekker out of the box graag

Wat bedoelt de baas wanneer hij zegt dat hij je even een heads-up wil geven over de resultaten van het benchmarken en de nieuwste aanvliegroute van het verandertraject met betrekking tot het CSR? Lees dan vooral even verder. Bekijk snel de hardnekkigste, meest tenenkrommende management-woorden op een rij, met de betekenis erbij. Handig voor iedereen die in een bila'tje indruk wil maken op de eindbaas.

Lees verder
What is new volgens meetings.nl?
 
What is new volgens meetings.nl?

Natuurlijk willen we je ook deze maand weer op de hoogte houden over de vele nieuwe aangemelde locaties op meetings.nl. Diverse locaties hebben interessante aanbiedingen gedaan, deze kun je bij de topdeals. Welke hotels zijn er geopend in Nederland of zijn compleet vernieuwd? Het laatste nieuws op gebied van inspirerende vergaderlocaties, hotels etc. vind je bij meetings.nl.

Klik hier
Zes brandingtips om van jouw meeting een merk te maken
 
Event planner is een minder stressvolle baan

Een baan als event planner is nog steeds een hele stressvolle baan, maar is in de Top 10 gezakt van de 5de naar de 8ste plaats. CareerCast.com ontwikkelde een rangschikkingsysteem, waarin 11 verschillende kenmerken van een baan worden verwerkt die stress met zich mee brengen. Het feit dat een baan als event planner nog steeds in de top 10 staat, komt doordat event planners met verschillende strenge deadlines te maken hebben. In veel gevallen is er sprake van een grote groep gevarieerde deelnemers, die de nodige stress met zich mee kunnen brengen.

Lees snel verder
Secretaresse Group
 
Secretaresse Group

Delen is vermenigvuldigen!
Sluit je nu aan bij DE LinkedIn groep voor secretaresses. Het grootste online-platform met ruim 10.000 leden voor (directie)secretaresses en management assistenten. Deel je kennis, discussieer actief mee en wissel je ervaringen uit over het secretaressevak. Ben jij al aangemeld? Geef deze tip ook door aan je collega’s en let’s join the club!

Lees verder
Lekker! Volgens meetings.nl
Quiche paddenstoelen
Pasta met gamba's en wijn
Klik hier
Poll

Verdien jij evenveel als je mannelijke collega?


poll
poll
poll
Nieuws

-
-
-
-
-
Carlton Square    BCN    Kasteel Woerden    Hotel Zuiderduin
Dominicanenklooster Zwolle    Hotel 't Paviljoen Rhenen    Hart van Holland Nijkerk
Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier  Carlton President
Hotels van Oranje    PEC puur genieten    Hotel-Restaurant Oud London
meetings.nl | info@meetings.nl | 055-578 65 11 | volg ons op twitter Mail meetings.nl Bekijk meetings.nl op youtube Volg meetings.nl op twitter Volg meetings.nl op facebook
2015 © copyright meetings.nl | Disclaimer | Privacy Statement | Afmelden