Copy

Wat is nieuw volgens meetings?

Natuurlijk willen we je ook deze maand weer op de hoogte houden van de vele nieuwe aangemelde locaties/hotels op meetings.nl. Diverse locaties hebben interessante aanbiedingen geplaatst, deze kun je bij de topdeals bekijken. Welke hotels zijn er geopend in Nederland of zijn compleet vernieuwd? Het laatste nieuws op het gebied van inspirerende vergaderlocaties, hotels etc. vind je bij meetings.nl.
Unieke congreslocatie in het hart van Nederland

Wilt u in een landelijke omgeving een congres of evenement organiseren? Kies voor de schitterende gerenoveerde boerderij Klein Vanenburg op het landgoed van Kasteel De Vanenburg in Putten. Zeer geschikt voor grote evenementen tot 300 personen. Een mooie wandeling vanaf het kasteel brengt u bij Klein Vanenburg. De moestuin en het terras geven de boerderij een sfeervolle landelijke entree. De accommodatie geeft u veel privacy zodat u uw bezoekers optimaal de aandacht kan geven die zij verdienen.

Bekijk alle mogelijkheden!
 

Onze Topdeals van deze maand!

Kasteel Woerden
Eigentijdserf
Vier feest, vergader, presenteer en toost in een warm en sfeervol Kasteel. Boek een meeting voor december of januari en ontvang een warm onthaal voor uw gasten. Minimale groepsgrootte: 20 personen
Klik hier voor deze deal
Reserveer voor eind 2019 een bijeenkomst voor in de periode van 25 november 2019 t/m 29 februari 2020 voor minimaal 20 personen bij EIGENTIJDSERF en ontvangen 25% korting op de vergaderarrangementen.
Klik hier voor deze deal.
Novotel Amsterdam Schiphol Airport
Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer
Let's get toasty!
Toasting to Christmas or to the new year? Book your Winter Wonderland package including drinks and bites now! As of December 9th, our play lounge will be transformed into a true Winter Wonderland.

Klik hier voor deze deal
Wie voor 1 december boekt krijgt 15% korting op een vergaderarrangement en de zaalhuur. De aanbieding is geldig van 1 december 2019 tot 1 maart 2020. De aanbieding is van toepassing op al onze 2-,4- en 8-uurs arrangementen.
Klik hier voor deze deal
Klik hier voor alle Topdeals!

Volg ons op Twitter en Instagram voor het leukste nieuws.

Twitter
Email
Secretaresse Group
Instagram
meetings.nl | info@meetings.nl | 055-578 65 11
© copyright meetings.nl | Disclaimer | Privacy Statement | Voorkeur aanpassen | Afmelden