Copy
Als je de online versie wilt bekijken, klik dan hier.
meetings.nl de perfectie locatie vindt jou! meetings.nl nieuwsbrief
december 2014Stuur deze nieuwsbrief door
Ga je mee naar de bios?
Maak van jouw meeting een succes met NH

Het feestseizoen staat weer voor de deur, en dit jaar maakt NH Hotels het extra feestelijk! Of je nu op zoek bent naar de perfecte locatie voor jouw personeelsevenement, kerstdiner of jaarwisselingfeest, NH Hotels biedt alles voor een onvergetelijk feestseizoen. Wanneer je nu een boeking maakt via meetings.nl bij NH Hotels voor het feestseizoen, ontvang je 10% korting! Maak van jouw meeting een succes en ontdek de unieke locaties voor elk evenement, van 10 tot 2000 gasten!

Bekijk nu deze actie van de maand!
Teveel snoepen op kantoor door de stress
De perfecte meeting, de 15 do’s & don’ts

Volgens het Amerikaanse ondernemersmagazine Inc. zijn er een aantal cruciale richtlijnen die moeten worden gevolgd wil je een succesvolle meeting organiseren. Welke zaken moet je tijdens belangrijke meetings zeker doen … of laten? Welk doel heb je voor ogen, check je uiterlijk, kom niet te laat en wees goed voorbereid. Een overzicht van een aantal absolute do's en don'ts!

Lees verder
What is new volgens meetings.nl?
What is new volgens meetings.nl?

Natuurlijk willen we je ook deze maand weer op de hoogte houden over de vele nieuwe aangemelde locaties op meetings.nl. Diverse locaties hebben interessante aanbiedingen gedaan, deze kun je bij de topdeals vinden. Welke hotels zijn er geopend in Nederland of zijn compleet vernieuwd? Het laatste nieuws op gebied van inspirerende vergaderlocaties, hotels etc. vind je bij meetings.nl.

Klik hier
Zes brandingtips om van jouw meeting een merk te maken
De belangrijkste meeting technologie trends 2015

Traditioneel is technologie watcher en tech-guru Corbin Ball één van de eerste die zich waagt aan de Meeting trends voor het komende jaar. Het blijven nog steeds opwindende tijden: De snelheid waarmee technologische veranderingen plaatsvinden is hoog waardoor organisatoren, exposanten, meetingplanners en locaties veel nieuwe ideeën opdoen in de vorm van apps en innovaties bedoeld om hun werk makkelijker te maken. Maar of men door alle bomen het bos nog kan zien is de vraag.

Lees snel verder
Secretaresse Group
Secretaresse Group

Delen is vermenigvuldigen!
Sluit je nu aan bij DE LinkedIn groep voor secretaresses. Het grootste online-platform met ruim 10.000 leden voor (directie)secretaresses en management assistenten. Deel je kennis, discussieer actief mee en wissel je ervaringen uit over het secretaressevak. Ben jij al aangemeld? Geef deze tip ook door aan je collega's en let's join the club!

Lees verder
Lekker! Volgens meetings.nl
Quiche paddenstoelen
Quinoa met kip en champignons
Klik hier
Poll

Hoe belangrijk is een duurzame vergaderlocatie voor jou?


poll
poll
poll
Nieuws

-
-
-
-
-
Carlton Square    BCN    Kasteel Woerden    Hotel Zuiderduin
Dominicanenklooster Zwolle    Hotel 't Paviljoen Rhenen    Hart van Holland Nijkerk
Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier  Carlton President
Hotels van Oranje    PEC puur genieten    Hotel-Restaurant Oud London
meetings.nl | info@meetings.nl | 055-578 65 11 | volg ons op twitter Mail meetings.nl Bekijk meetings.nl op youtube Volg meetings.nl op twitter Volg meetings.nl op facebook
2014 © copyright meetings.nl | Disclaimer | Privacy Statement | Afmelden