Copy
Als je de online versie wilt bekijken, klik dan hier.
meetings.nl de perfectie locatie vindt jou! meetings.nl nieuwsbrief
april 2016Stuur deze nieuwsbrief door

 
 
Alexander Hotel Noordwijk

Vergaderen aan zee en teambuilding op het strand. Het kan in Noordwijk. Sterker nog... Noordwijk is de nummer twee internationale congresplaats van Nederland. Deze inspiratievolle omgeving vraagt om een locatie waar alles klopt en perfect is. Het Alexander Hotel zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. 

Bekijk hier de mogelijkheden
 
Sollicteren, zo doe je het!

Ben je op zoek naar een nieuwe baan, ben je toe aan de volgende stap in je carrière of komt er intern een nieuwe vacature vrij? Dan ontkomt je er niet aan... een cv en motivatiebrief schrijven. Een goed cv is van cruciaal belang wanneer je gaat solliciteren. Het is je visitekaartje naar werkgevers toe en bepaald de eerste indruk die je achter laat. Hetzelfde geldt voor een motivatiebrief, wij zullen je er een handje bij helpen!

Lees verder
 
What is new volgens meetings.nl?

Natuurlijk willen we je ook deze maand weer op de hoogte houden van de vele nieuwe aangemelde locaties/hotels op meetings.nl. Diverse locaties hebben interessante aanbiedingen gedaan, deze kun je bij de topdeals bekijken. Welke hotels zijn er geopend in Nederland of zijn compleet vernieuwd? Het laatste nieuws op gebied van inspirerende vergaderlocaties, hotels etc. vind je bij meetings.nl.


Klik hier
 
Wat te doen tegen stress?

Een drukke baan en een druk leven, tegenwoordig is iedereen druk en constant in de weer. Stress is een groeiend probleem onder werknemers, vooral als je werkt met deadlines. Stress is erg vervelend en erg slecht voor je. Daarom geven we je vijf korte adviezen waarmee je het stressgevoel gedeeltelijk of misschien wel helemaal kan onderdrukken want die deadlines zijn niet zo maar verdwenen!


Lees snel verder
Secretaresse Group
 
Secretaresse Group

Delen is vermenigvuldigen!
Sluit je nu aan bij DE LinkedIn groep voor secretaresses. Het grootste online-platform met 11.500+ leden voor (directie)secretaresses en management assistenten. Deel je kennis, discussieer actief mee en wissel je ervaringen uit over het secretaressevak. Ben jij al aangemeld? Geef deze tip ook door aan je collega's en let's join the club!

Lees verder
Giro d'Italia in Apeldoorn

Kom jij 6 mei ook naar Apeldoorn?


Nieuws

-
-
-
-
-
Carlton Square    BCN    Kasteel Woerden    Hotel Zuiderduin
Dominicanenklooster Zwolle    Hotel 't Paviljoen Rhenen    Hart van Holland Nijkerk
Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier  Carlton President     Hotel-Restaurant Oud London
meetings.nl | info@meetings.nl | 055-578 65 11 | volg ons op twitter Mail meetings.nl Bekijk meetings.nl op youtube Volg meetings.nl op twitter Volg meetings.nl op facebook
2016 © copyright meetings.nl | Disclaimer | Privacy Statement | Afmelden