Copy
Als je de online versie wilt bekijken, klik dan hier.
meetings.nl de perfectie locatie vindt jou! meetings.nl nieuwsbrief
juli 2016Stuur deze nieuwsbrief door
 
Tobacco theater 

Dat verwacht je toch echt niet als je in de smalle Nes (culturele hoofdstraat van Amsterdam) loopt. Een indrukwekkende hoge zaal van 200m², opgetrokken uit woest staal en robuust wit pleisterwerk. Industrieel, fris, stoer en de liefde voor detail en historie spat van de muren af! Dit geheimpje van negen zalen, in hartje Amsterdam, is de afgelopen jaren het toneel geweest van heerlijke theaterdiners, internationale product- en muziekpresentaties, Koninklijke congressen, bedrijfsevenementen en liefdevolle theatervoorstellingen.
Lees verder
 
Stressloos op vakantie

Op vakantie gaan vinden we heerlijk. Lekker twee weken op het strand relaxen of ben je meer een actieve vakantieganger die hele dagen op pad is om de omgeving te verkennen? Hoe dan ook, vakanties zijn ideaal om de batterij weer even op te laden. Zo functioneren we het beste. Maar een vakantie kan ook voor heel veel stress zorgen want je moet op je werk nog heel veel regelen en overdragen. Daarom geven we je 10 tips zodat je een stuk relaxter je vakantie in gaat. Lees snel verder.
Bekijk de 10 tips hier
 
What is new volgens meetings.nl?

Natuurlijk willen we je ook deze maand weer op de hoogte houden van de vele nieuwe aangemelde locaties/hotels op meetings.nl. Diverse locaties hebben interessante aanbiedingen gedaan, deze kun je bij de topdeals bekijken. Welke hotels zijn er geopend in Nederland of zijn compleet vernieuwd? Het laatste nieuws op gebied van inspirerende vergaderlocaties, hotels etc. vind je bij meetings.nl.


Klik hier
 
W8 ff! Is whatsappen goed voor de grammaticale vaardigheden? 

Erger jij je soms ook zo aan jouw kinderen / nichtjes / neefjes / buurkinderen die de hele dag met hun telefoon in de handen lopen? Een van hun (en soms ook die van ons) favoriete bezigheden is Whatsappen. Maar wat blijkt uit een Utrechts onderzoek? 

Lees snel verder
Secretaresse Group
 
Secretaresse Group

Delen is vermenigvuldigen! Sluit je nu aan bij DE LinkedIn groep voor secretaresses. Het grootste online-platform met 11.500+ leden voor (directie)secretaresses en management assistenten. Deel je kennis, discussieer actief mee en wissel je ervaringen uit over het secretaressevak. Ben jij al aangemeld? Geef deze tip ook door aan je collega's en let's join the club!

Lees verder

Nieuws

-
-
-
-
-
Carlton Square    Kasteel Woerden    Hotel Zuiderduin
Dominicanenklooster Zwolle    Hotel 't Paviljoen Rhenen    Hart van Holland Nijkerk
Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier  Carlton President     Hotel-Restaurant Oud London
meetings.nl | info@meetings.nl | 055-578 65 11 | volg ons op twitter Mail meetings.nl Bekijk meetings.nl op youtube Volg meetings.nl op twitter Volg meetings.nl op facebook
2016 © copyright meetings.nl | Disclaimer | Privacy Statement | Afmelden