Copy

Wat is nieuw volgens meetings?

Natuurlijk willen we je ook deze maand weer op de hoogte houden van de vele nieuwe aangemelde locaties/hotels op meetings.nl. Diverse locaties hebben interessante aanbiedingen geplaatst, deze kun je bij de topdeals bekijken. Welke hotels zijn er geopend in Nederland of zijn compleet vernieuwd? Het laatste nieuws op het gebied van inspirerende vergaderlocaties, hotels etc. vind je bij meetings.nl.
Amsterdam Art Center - KUNSTUITLEEN.NL

Wij willen je helpen. Jouw gesprek met de wereld faciliteren. Met jezelf, je collega’s en partners. Daarom kom je even in een heel andere wereld als je het Amsterdam Art Center binnen treedt.

Inspirerende plek om te vergaderen
In het Amsterdam Art Center ben je misschien wel op de meest inspirerende vergaderlocatie van Nederland. Je kunt gratis parkeren en het is vlakbij het Sloterdijk Station. Hier vind je alles onder één dak: ambacht, kunst, vergaderruimtes, een brasserie en een kookstudio. Gasten krijgen de ruimte en worden ondersteund door het gastvrije en enthousiaste team van het Amsterdam Art Center. Er zijn combinaties mogelijk van brainstormsessies en lekker eten. Of sluit een serie trainingen af met een gezamenlijke kookworkshop, bijvoorbeeld zelf pasta's maken of tapas.

Naast vergaderkamers voor bedrijven huisvest het Amsterdam Art Center ook KUNSTUITLEEN.NL en Frame4U.

Bekijk alle mogelijkheden!
 

Onze Topdeals van deze maand!

De Dyck
Woubrugge
Carlton President
Utrecht
Een warm welkom in januari en februari. Kom je in januari of februari bij ons vergaderen in één van onze vergaderruimtes dan verwelkomen wij je graag met een warm welkom naar keuze: een warme chocolademelk met slagroom van het huis als extraatje bij het vergaderarrangement óf 10% korting op ons vergaderarrangement.
Klik hier voor deze deal
Bij Carlton President creëren we een omgeving die inspireert en aanzet tot mooie ontmoetingen. Je ontdekt wat een ruimte met je kan doen. Jij wilt presteren; wij helpen je het beste uit jezelf te halen.  We zien jouw aanvraag graag tegemoet, helpen jou met het creëren van de ideale meeting en jij ontvangt 10% korting op de eindrekening!
Klik hier voor deze deal. 
Golden Tulip Hotel Central Den Bosch
Kasteel de
Vanenburg Putten
Dit is geen hotel, dit is thuiskomen. In een bad vol Brabant op z’n best. Waar alles en iedereen er is om het je naar de zin te maken. Boek nu uw bijeenkomst voor de periode tot 31 januari 2020, en ontvang van €4,- tot wel €24,- korting per persoon op vergaderarrangementen! Ontvang hiernaast gratis parkeren én gratis ontbijt voor de trainer en/of docent.
Klik hier voor deze deal
Speciaal voor de gezellige wintermaanden december en januari hebben wij winterse arrangementen. Van een winters 3-gangen diner tot aan een gezellige borrel. Dé garantie voor een gezellig samenzijn. Bedank voor uw relaties of medewerkers voor de samenwerking of inzet van het afgelopen jaar. Verras hen met een borrel, diner of feest waar zij nog lang over praten.
Klik hier voor deze deal
Klik hier voor alle Topdeals!

Volg ons op Twitter en Instagram voor het leukste nieuws.

Twitter
Email
Secretaresse Group
Instagram
meetings.nl | info@meetings.nl | 055-578 65 11
© copyright meetings.nl | Disclaimer | Privacy Statement | Voorkeur aanpassen | Afmelden