Copy
Als je de online versie wilt bekijken, klik dan hier.
meetings.nl de perfectie locatie vindt jou! meetings.nl nieuwsbrief
december 2014Stuur deze nieuwsbrief door
Maak van jouw meeting een succes
Boek jouw meeting voor januari of februari

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur, we hebben alvast een leuke actie voor de eerste maanden van 2015. Of je nu op zoek bent naar de perfecte locatie voor jouw kick-off bijeenkomst, nieuwjaarsborrel, heisessie of de eerste meeting van 2015, wij hebben de perfecte locatie voor jou. Boek nu jouw meeting voor januari of februari 2015 en begin het jaar goed! De eerste 10 boekers zitten goed en ontvangen de heerlijke, luxe handbalsem Miracle Balm van Rituals.

Plaats locatieaanvraag

Bekijk nu deze actie van de maand!
6 tips om proactief te plannen

Om efficiënt te werken is een agenda onmisbaar. Of dat een digitale agenda is of een papieren, ligt helemaal aan je eigen voorkeur: belangrijk is dat jij er prettig mee werkt. Hoe vaak neem jij de tijd voor een ‘keek op de week’ en neem je jouw agenda kritisch door? Denk je na over het doel van een afspraak en is het noodzakelijk om deze afspraak zelf te doen? Of is er een collega die het kan overnemen? Het wordt tijd om eens kritisch naar jouw agenda te kijken, een goede planning maakt je echt pro-actief.

Lees verder
What is new volgens meetings.nl?

Natuurlijk willen we je ook deze maand weer op de hoogte houden over de vele nieuwe aangemelde locaties op meetings.nl. Diverse locaties hebben interessante aanbiedingen gedaan, deze kun je bij de topdeals vinden. Welke hotels zijn er geopend in Nederland of zijn compleet vernieuwd? Het laatste nieuws op gebied van inspirerende vergaderlocaties, hotels etc. vind je bij meetings.nl.

Klik hier
De werk-privé balans is zoek

Nederlanders hebben te weinig vrije tijd. De balans tussen werk en privé is bij een derde zelfs volledig zoek. Dit blijkt uit het IT-tevredenheidsonderzoek van Fujitsu naar de werk- privébalans.  Ondanks de disbalans zijn medewerkers wel tevreden over de inhoud van hun werk.
Medewerkers van kleine organisaties geven hoge rapportcijfers. Als gevraagd wordt naar zaken die de tevredenheid vergroten, noemen medewerkers nieuwe apparatuur, een modernere werkplek en een andere manier van aansturing.

Lees snel verder
Secretaresse Group
Delen is vermenigvuldigen

Delen is vermenigvuldigen, in de Secretaresse Group! Ben je al lid van de Secretaresse Group op LinkedIn? Sluit je nu aan bij DE LinkedIn groep voor secretaresses en management assistenten. Het grootste online-platform met ruim 10.000 leden voor (directie)secretaresses en management assistenten. Deel je kennis, discussieer actief mee, bekijk de vacatures en wissel je ervaringen uit over het secretaressevak. Ben jij al aangemeld? Geef deze tip ook door aan je collega’s en let’s join the club!

Lees verder
Lekker! Volgens meetings.nl

Kerst voorgerecht: Zalmrolletjes met ricotta en komkommer
Klik hier
Poll

Wat ga jij beter doen in 2015?


poll
poll
poll
Nieuws

-
-
-
-
-
Carlton Square    BCN    Kasteel Woerden    Hotel Zuiderduin
Dominicanenklooster Zwolle    Hotel 't Paviljoen Rhenen    Hart van Holland Nijkerk
Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier  Carlton President
Hotels van Oranje    PEC puur genieten    Hotel-Restaurant Oud London
meetings.nl | info@meetings.nl | 055-578 65 11 | volg ons op twitter Mail meetings.nl Bekijk meetings.nl op youtube Volg meetings.nl op twitter Volg meetings.nl op facebook
2014 © copyright meetings.nl | Disclaimer | Privacy Statement | Afmelden