Copy
Als je de online versie wilt bekijken, klik dan hier.
meetings.nl de perfectie locatie vindt jou! meetings.nl nieuwsbrief
februari 2019Stuur deze nieuwsbrief door
 ​
 
Evoluon - iconic venue Eindhoven 

Welkom in het Evoluon! Met een oppervlak in de koepel van 2.500m2, een vergadercentrum met 18 zalen én een auditorium van 460 personen, zijn wij van alle markten thuis. Kennis delen is het belangrijkste speerpunt van uw congres of bijeenkomst. Je kunt natuurlijk naar een willekeurig congrescenter in Nederland gaan, maar waarom kies je niet voor de meest onderscheidende en iconische locatie van Nederland?Bekijk de mogelijkheden
 
Ook meer volgers op je LinkedIn bedrijfspagina? 

Je hebt inmiddels een mooie LinkedIn bedrijfspagina opgezet voor je organisatie. Er staan al wat berichten op, en nu wil je graag meer volgers. Amanda Hendriks van Linkjeklant.nl helpt bedrijven om hun LinkedIn te gebruiken om professioneel online zichtbaar te zijn. Zo geeft ze ook tips om makkelijk meer volgers te krijgen voor je bedrijfspagina. Wij delen ze met je!
Lees snel verder!

 
What is new volgens meetings.nl?

Natuurlijk willen we je ook deze maand weer op de hoogte houden van de vele nieuwe aangemelde locaties/hotels op meetings.nl. Diverse locaties hebben interessante aanbiedingen geplaatst, deze kun je bij de topdeals bekijken. Welke hotels zijn er geopend in Nederland of zijn compleet vernieuwd? Het laatste nieuws op het gebied van inspirerende vergaderlocaties, hotels etc. vind je bij meetings.nl.
Klik hier
 
Een boze klant aan de telefoon... Wat nu?

Misschien is het je al eens overkomen; de telefoon gaat, je neemt op en je beller is een boze klant. En niet zo’n beetje boos ook! Je schrikt er zelfs een beetje van. Hoe ga je om met een boze klant en zijn of haar tirade? We geven je zes tips.


Bekijk onze tips

 
Secretaresse Group

Delen is vermenigvuldigen! Sluit je nu aan bij DE LinkedIn groep voor secretaresses. Het grootste online-platform met 12.500+ leden voor (directie)secretaresses en management assistenten. Deel je kennis, discussieer actief mee en wissel je ervaringen uit over het secretaressevak. Ben jij al aangemeld? Geef deze tip ook door aan je collega's en let's join the club!
Meld je aan

Nieuws

-
-
-
-
-
    Kasteel Woerden    Hotel Zuiderduin      
Dominicanenklooster Zwolle           Hotel-Restaurant Oud London 
        
meetings.nl | info@meetings.nl | 055-578 65 11 | volg ons op twitter Mail meetings.nl Bekijk meetings.nl op youtube Volg meetings.nl op twitter Volg meetings.nl op facebook
2019 © copyright meetings.nl | Disclaimer | Privacy Statement | Afmelden