Copy
Als je de online versie wilt bekijken, klik dan hier.
meetings.nl de perfectie locatie vindt jou! meetings.nl nieuwsbrief
november 2016Stuur deze nieuwsbrief door
 
Bilderberg; wat is het échte doel van jouw bijeenkomst? 

Het is misschien niet het eerste waar je over nadenkt tijdens het organiseren van je zakelijke bijeenkomst: de opstelling van de ruimte. Een stoel is immers een stoel toch? Toch is dit ‘detail’ belangrijker dan je denkt! Voor ieder vergaderdoel is er een passende opstelling of werkvorm. Bilderberg legt je uit hoe jij je bijeenkomst succesvol maakt door voor de juiste opstelling te kiezen.
Lees verder
 
Gadgets om je bureau op orde te houden: go get 'm!

Heb jij ook wel eens last van de chaos op je bureau? Kan je niks vinden tussen de rommel die je zelf hebt gemaakt en ben je het overzicht kwijt? Er zijn een heleboel ‘smart solutions’ om je werkruimte wat beter te organiseren. Tegenwoordig doen we alles digitaal. Waarom digitaliseren we ons bureau dan ook niet? Wij hebben een aantal gadgets voor je opgezocht waarmee rondslingerend papier, warrige kabels, afleidend lawaai en vervelend licht van je computerscherm verleden tijd zijn. Allemaal kleine, frustrerende problemen waar hele handige oplossingen voor zijn.

Lees je met ons mee?
 
What is new volgens meetings.nl?

Natuurlijk willen we je ook deze maand weer op de hoogte houden van de vele nieuwe aangemelde locaties/hotels op meetings.nl. Diverse locaties hebben interessante aanbiedingen gedaan, deze kun je bij de topdeals bekijken. Welke hotels zijn er geopend in Nederland of zijn compleet vernieuwd? Het laatste nieuws op gebied van inspirerende vergaderlocaties, hotels etc. vind je bij meetings.nl.

Klik hier
 
How to: een vergadering organiseren

Het organiseren van een vergadering kan soms een hele klus zijn. Je moet aan van alles denken en verschillende dingen regelen. Gelukkig kan je op meetings.nl heel gemakkelijk een locatie voor de vergadering zoeken, maar dat is natuurlijk niet het enige waar je voor moet zorgen. Daarom hebben we een aantal tips voor je om rekening mee te houden voor en tijdens de vergaderingen.

Lees onze tips
Secretaresse Group
 
Secretaresse Group

Delen is vermenigvuldigen! Sluit je nu aan bij DE LinkedIn groep voor secretaresses. Het grootste online-platform met 12.000+ leden voor (directie)secretaresses en management assistenten. Deel je kennis, discussieer actief mee en wissel je ervaringen uit over het secretaressevak. Ben jij al aangemeld? Geef deze tip ook door aan je collega's en let's join the club!

Lees verder

Nieuws

-
-
-
-
-
Carlton Square    Kasteel Woerden    Hotel Zuiderduin
Dominicanenklooster Zwolle    Hotel 't Paviljoen Rhenen    Hart van Holland Nijkerk
Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier  Carlton President     Hotel-Restaurant Oud London
meetings.nl | info@meetings.nl | 055-578 65 11 | volg ons op twitter Mail meetings.nl Bekijk meetings.nl op youtube Volg meetings.nl op twitter Volg meetings.nl op facebook
2016 © copyright meetings.nl | Disclaimer | Privacy Statement | Afmelden