Copy
Als je de online versie wilt bekijken, klik dan hier.
meetings.nl de perfectie locatie vindt jou! meetings.nl nieuwsbrief
april 2019Stuur deze nieuwsbrief door
 ​
 
Dominicanenklooster Zwolle 

Het Dominicanenklooster van Zwolle is een prachtig monumentaal gebouw, dat zowel groots als intiem is. U vergadert in alle rust in het hart van de stad en toch helemaal uit het alledaagse, op een sfeervolle locatie die u zeker inspireert. We beschikken over ruimtes van 8 tot wel 120 personen; er is altijd wel een zaal die past bij uw gelegenheid!Meer weten?
 
Haal je deadline met deze drie tips

Je deadline voor die ene belangrijke opdracht komt nu toch echt in zicht, want nog vier dagen en dan moet het echt af zijn! Je bent druk bezig, maar dan gaat je telefoon. Hij blijft rinkelen, dus je besluit op te nemen. Een half uur later staat er een collega aan je bureau met de mededeling dat er nu een spoedoverleg plaatsvindt….Schoorvoetend ga je mee, want de tijd tikt weg. Je agenda zo inrichten dat je met gemak je deadlines haalt? Ondanks alle onvoorziene storingen? We geven je drie tips!


Lees snel verder!

  
 
What is new volgens meetings.nl?

Natuurlijk willen we je ook deze maand weer op de hoogte houden van de vele nieuwe aangemelde locaties/hotels op meetings.nl. Diverse locaties hebben interessante aanbiedingen geplaatst, deze kun je bij de topdeals bekijken. Welke hotels zijn er geopend in Nederland of zijn compleet vernieuwd? Het laatste nieuws op het gebied van inspirerende vergaderlocaties, hotels etc. vind je bij meetings.nl.
Klik hier
 
Zo organiseer je een evenement dat indruk maakt! 

Een evenement organiseren waar iedereen over napraat? Omdat het zo geweldig was? Of juist verrassend? De eerste stap is anders durven denken. Daarmee bedoelen we; verbreed je blik en onderzoek nieuwe mogelijkheden. 


Bekijk de tips

 
Secretaresse Group

Delen is vermenigvuldigen! Sluit je nu aan bij DE LinkedIn groep voor secretaresses. Het grootste online-platform met 12.500+ leden voor (directie)secretaresses en management assistenten. Deel je kennis, discussieer actief mee en wissel je ervaringen uit over het secretaressevak. Ben jij al aangemeld? Geef deze tip ook door aan je collega's en let's join the club!
Meld je aan

Nieuws

-
-
-
-
-
    Kasteel Woerden    Hotel Zuiderduin      
Dominicanenklooster Zwolle           Hotel-Restaurant Oud London 
        
meetings.nl | info@meetings.nl | 055-578 65 11 | volg ons op twitter Mail meetings.nl Bekijk meetings.nl op youtube Volg meetings.nl op twitter Volg meetings.nl op facebook
2019 © copyright meetings.nl | Disclaimer | Privacy Statement | Afmelden