Copy
Als je de online versie wilt bekijken, klik dan hier.
meetings.nl de perfectie locatie vindt jou! meetings.nl nieuwsbrief
oktober 2015Stuur deze nieuwsbrief door
 
Vergaderen in een sprookjesachtige omgeving

De Efteling doet wonderen voor jouw bijeenkomst! Efteling Meeting & Events biedt diverse mogelijkheden voor bijeenkomsten. Voor een vergadering van 10 personen tot een congres van 1100 personen, de Efteling heeft de locatie voor jou. Boek je binnenkort jouw bijeenkomst in de Efteling, dan krijg je 2 entree tickets t.v.w. 72 euro cadeau!
Bekijk nu deze actie van de maand!
 
To do's voor je gaat slapen om succesvol te zijn

Je slaap wordt beïnvloed door de activiteiten die je doet voordat je gaat slapen. Je slaap beïnvloedt je welzijn en dit kan weer invloed hebben op je dag en je productiviteit. Het is dus belangrijk om even niet met werk bezig te zijn en een gezond ritueel te volgen voordat je gaat slapen. Daarom hebben wij 8 to do’s voor je zodat je steeds iets succesvoller wordt.
Lees verder
 
What is new volgens meetings.nl?

Natuurlijk willen we je ook deze maand weer op de hoogte houden over de vele nieuwe aangemelde locaties/hotels op meetings.nl. Diverse locaties hebben interessante aanbiedingen gedaan, deze kun je bij de topdeals. Welke hotels zijn er geopend in Nederland of zijn compleet vernieuwd? Het laatste nieuws op gebied van inspirerende vergaderlocaties, hotels etc. vind je bij meetings.nl.

Klik hier
 
Hoe bind en behoud je waardevolle werknemers?

Gemotiveerde en getalenteerde werknemers houden een succesvolle organisatie draaiende. Organisaties steken veel energie, tijd en kosten in het vinden van goede werknemers maar hen behouden is ook nog een hele uitdaging. Vraag jij je af wat jouw organisatie kan doen om werknemers tevreden te maken en te behouden? Wij hebben 4 tips voor je waarmee jij je goede werknemers behoudt en het beste uit je organisatie haalt. 
Lees snel verder
Secretaresse Group
 
Secretaresse Group

Delen is vermenigvuldigen!
Sluit je nu aan bij DE LinkedIn groep voor secretaresses. Het grootste online-platform met 11.000+ leden voor (directie)secretaresses en management assistenten. Deel je kennis, discussieer actief mee en wissel je ervaringen uit over het secretaressevak. Ben jij al aangemeld? Geef deze tip ook door aan je collega's en let's join the club!
Lees verder
Poll

Word jij voldoende gemotiveerd door jouw collega's/werkgever?


poll
poll
poll
Nieuws

-
-
-
-
-
Carlton Square    BCN    Kasteel Woerden    Hotel Zuiderduin
Dominicanenklooster Zwolle    Hotel 't Paviljoen Rhenen    Hart van Holland Nijkerk
Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier  Carlton President     Hotel-Restaurant Oud London
meetings.nl | info@meetings.nl | 055-578 65 11 | volg ons op twitter Mail meetings.nl Bekijk meetings.nl op youtube Volg meetings.nl op twitter Volg meetings.nl op facebook
2015 © copyright meetings.nl | Disclaimer | Privacy Statement | Afmelden