Copy
Als je de online versie wilt bekijken, klik dan hier.
meetings.nl de perfectie locatie vindt jou! meetings.nl nieuwsbrief
maart 2015Stuur deze nieuwsbrief door
 
Een rondvaart door de oude gracht van Utrecht

Een meeting en een rondvaart in Utrecht; Een prima combinatie om na jouw zakelijke bijeenkomst heerlijk te genieten van een rondvaart over de Utrechtse grachten. Reserveer nu voor 31 mei je zakelijke bijeenkomst bij het Carlton President Utrecht en ontvang 4 kaartjes voor een rondvaart door de grachten van Utrecht. De eerste 10 boekers varen goed! 

Bekijk nu deze actie van de maand!
 
Je smartphone gebruiken tijdens de meeting?

Je smartphone gebruiken op het werk: de do’s en don’ts
Midden in een meeting je telefoon opnemen, om vervolgens een uitgebreid gesprek te voeren, doet natuurlijk niemand. Dat is onbeschoft tegenover je collega’s en zeer onprofessioneel. Maar hoe zit het bijvoorbeeld met even snel je mail checken tijdens een meeting? Of even snel een e-mail sturen?
Smartphones maken over het algemeen ons werk veel makkelijker, maar er zijn ook een aantal valkuilen. Enkele do’s en don’ts voor het gebruik van je smartphone tijdens je werk.


Lees verder
What is new volgens meetings.nl?
 
What is new volgens meetings.nl?

Natuurlijk willen we je ook deze maand weer op de hoogte houden over de vele nieuwe aangemelde locaties/hotels op meetings.nl. Diverse locaties hebben interessante aanbiedingen gedaan, deze kun je bij de topdeals. Welke hotels zijn er geopend in Nederland of zijn compleet vernieuwd? Het laatste nieuws op gebied van inspirerende vergaderlocaties, hotels etc. vind je bij meetings.nl.

Klik hier
 
De ideale app voor ieder evenement

Het is bij ons bekend: wat is het soms moeilijk om door de nieuwe app's en tools heen te kijken en die ene app of tool te vinden die perfect past bij jouw evenement of live moment. Meerkat is een app waar iedere creatieve organisator of opdrachtgever van evenementen wel iets mee kan. Met deze app kun je live streams real time op Twitter plaatsen. Heel laagdrempelig en effectief!

Lees snel verder
Secretaresse Group
 
Secretaresse Group

Delen is vermenigvuldigen!
Sluit je nu aan bij DE LinkedIn groep voor secretaresses. Het grootste online-platform met 10.000+ leden voor (directie)secretaresses en management assistenten. Deel je kennis, discussieer actief mee en wissel je ervaringen uit over het secretaressevak. Ben jij al aangemeld? Geef deze tip ook door aan je collega's en let's join the club!

Lees verder
Poll

Wat vind jij van smartphone gebruik tijdens een meeting?


poll
poll
poll
Nieuws

-
-
-
-
-
Carlton Square    BCN    Kasteel Woerden    Hotel Zuiderduin
Dominicanenklooster Zwolle    Hotel 't Paviljoen Rhenen    Hart van Holland Nijkerk
Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier  Carlton President     Hotel-Restaurant Oud London
meetings.nl | info@meetings.nl | 055-578 65 11 | volg ons op twitter Mail meetings.nl Bekijk meetings.nl op youtube Volg meetings.nl op twitter Volg meetings.nl op facebook
2015 © copyright meetings.nl | Disclaimer | Privacy Statement | Afmelden