Copy
Als je de online versie wilt bekijken, klik dan hier.
meetings.nl de perfectie locatie vindt jou! meetings.nl nieuwsbrief
september 2015Stuur deze nieuwsbrief door
 
Warme nazomer of frisse herfstbries?

Een warme nazomer of een frisse herfstbries...jouw gasten worden bij het Alexander hotel in Noordwijk warm ontvangen en goed verzorgd met onze speciale herfstarrangementen. Er is speciaal voor de opdrachtgevers van meetings.nl een mooi nazomer arrangement samengesteld.  

Bekijk nu deze actie van de maand!
 
6 tips om te overleven op een mannenkantoor

Samenwerken met alleen mannen is natuurlijk heel erg gezellig maar soms is het best leuk om de roddels van de week door te nemen met een vrouwelijke collega. Of als je je frustraties kwijt wilt over een afgebroken nagel of die veel te hoge pumps waar je al de hele dag op loopt. Daarom hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet om te overleven op een werkvloer vol mannen.


Lees verder
What is new volgens meetings.nl?
 
What is new volgens meetings.nl?

Natuurlijk willen we je ook deze maand weer op de hoogte houden over de vele nieuwe aangemelde locaties/hotels op meetings.nl. Diverse locaties hebben interessante aanbiedingen gedaan, deze kun je bij de topdeals. Welke hotels zijn er geopend in Nederland of zijn compleet vernieuwd? Het laatste nieuws op gebied van inspirerende vergaderlocaties, hotels etc. vind je bij meetings.nl.


Klik hier
 
Vier ontwikkelingen in zakelijk WhatsApp-gebruik

WhatsApp, eigendom van Facebook, raakt steeds meer in trek bij bedrijven, en ook op steeds meer manieren. Bedrijven blijven interessante zakelijke toepassingen verzinnen voor de chatapp. WhatsApp als sollicitatietool? Of als researchinstrument? De laatste nuttige ontwikkelingen over zakelijk WhatsAppen hebben we op een rij gezet.

Lees snel verder
Secretaresse Group
 
Secretaresse Group

Delen is vermenigvuldigen!
Sluit je nu aan bij DE LinkedIn groep voor secretaresses. Het grootste online-platform met 11.000+ leden voor (directie)secretaresses en management assistenten. Deel je kennis, discussieer actief mee en wissel je ervaringen uit over het secretaressevak. Ben jij al aangemeld? Geef deze tip ook door aan je collega's en let's join the club!

Lees verder
Poll

Werk jij al zakelijk met WhatsApp?


poll
poll
poll
Nieuws

-
-
-
-
-
Carlton Square    BCN    Kasteel Woerden    Hotel Zuiderduin
Dominicanenklooster Zwolle    Hotel 't Paviljoen Rhenen    Hart van Holland Nijkerk
Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier  Carlton President     Hotel-Restaurant Oud London
meetings.nl | info@meetings.nl | 055-578 65 11 | volg ons op twitter Mail meetings.nl Bekijk meetings.nl op youtube Volg meetings.nl op twitter Volg meetings.nl op facebook
2015 © copyright meetings.nl | Disclaimer | Privacy Statement | Afmelden