Copy
Als je de online versie wilt bekijken, klik dan hier.
meetings.nl de perfectie locatie vindt jou! meetings.nl nieuwsbrief
september 2018Stuur deze nieuwsbrief door
 
 
Gooiland Hilversum

Na een grootse renovatie van Gooiland Hilversum zijn de deuren weer geopend voor evenementen. De nieuwe eigenaar Philip Lamers heeft de zomermaanden gebruikt de binnenkant van Gooiland in lijn te brengen met de oorspronkelijke architectuur van Jan Duiker, uit 1934. Natuurlijke materialen, licht en lucht overheersen weer. Bovendien maken nieuwe subruimtes en een efficiëntere indeling van de ruimtes het een locatie met legio van mogelijkheden voor evenementen van 50 tot 2.200 personen.
Bekijk de mogelijkheden
 
Zo voorkom je de 'after-holiday-dip'

Hoe zorg je ervoor dat iedereen weer vol energie en werklust aan het werk gaat? Om mensen weer langzaam te laten wennen aan het kantoorleven, kun je ze tegemoetkomen door ze eens een dagje elders te laten werken. In het kader van Work Remote Day werd op 3 augustus bij een aantal bedrijven de deur op slot gedaan, met het idee werknemers te stimuleren eens een andere werkplek op te zoeken. Onder het motto ‘verandering van spijs doet eten’ is de verwachting dat het werken in een andere, frisse omgeving leidt tot creativiteit en nieuwe inzichten.
 

Bekijk onze tips
 
What is new volgens meetings.nl?

Natuurlijk willen we je ook deze maand weer op de hoogte houden van de vele nieuwe aangemelde locaties/hotels op meetings.nl. Diverse locaties hebben interessante aanbiedingen geplaatst, deze kun je bij de topdeals bekijken. Welke hotels zijn er geopend in Nederland of zijn compleet vernieuwd? Het laatste nieuws op het gebied van inspirerende vergaderlocaties, hotels etc. vind je bij meetings.nl.
Klik hier
 
Tips voor online networking

Een onmisbaar instrument om carrière te maken: Online networking. Het kan zelfs effectiever zijn dan één-op-één gesprekken. En… online contacten zijn ook nog relatief eenvoudig te onderhouden op de langere termijn. Maar hoe doe je dat dan precies?Lees snel verder

 
Secretaresse Group

Delen is vermenigvuldigen! Sluit je nu aan bij DE LinkedIn groep voor secretaresses. Het grootste online-platform met 12.500+ leden voor (directie)secretaresses en management assistenten. Deel je kennis, discussieer actief mee en wissel je ervaringen uit over het secretaressevak. Ben jij al aangemeld? Geef deze tip ook door aan je collega's en let's join the club!


Meld je aan

Nieuws

-
-
-
-
-
    Kasteel Woerden    Hotel Zuiderduin      
Dominicanenklooster Zwolle           Hotel-Restaurant Oud London 
        
meetings.nl | info@meetings.nl | 055-578 65 11 | volg ons op twitter Mail meetings.nl Bekijk meetings.nl op youtube Volg meetings.nl op twitter Volg meetings.nl op facebook
2018 © copyright meetings.nl | Disclaimer | Privacy Statement | Afmelden