Copy
Als je de online versie wilt bekijken, klik dan hier.
meetings.nl de perfectie locatie vindt jou! meetings.nl nieuwsbrief
september 2016Stuur deze nieuwsbrief door
 
Best Western Hotels & Resorts

In Nederland en België telt Best Western® Hotels & Resorts ruim 60 hotels. Ieder Best Western hotel heeft zijn eigen persoonlijkheid. Sommigen liggen op de meest rustieke plekjes en anderen liggen middenin het kloppende hart van een bruisende stad. Alle hotels zijn in eigendom van zelfstandige hoteliers, die soms al generaties lang hun gasten met groot enthousiasme in de watten leggen. Onze hoteliers ontvangen jullie relaties graag als hun gast voor vergaderingen, grote evenementen, congressen, seminars, maar ook voor een lunch, diner of zakelijke borrel.


Lees verder
 
De 5 coolste hoofdkantoren om in te werken

Denk jij dat je bij een gaaf bedrijf werkt met een hypermodern kantoor? Dan heb je de volgende vijf hoofdkantoren zeker nog nooit gezien! Deze werkgevers hebben het onderste uit de kan gehaald om de werkomgeving zo aangenaam mogelijk te maken en een fijne sfeer te creëren. Deze ondernemingen overtroffen al onze verwachtingen! Kijk je met ons mee?

Bekijk ze hier
 
What is new volgens meetings.nl?

Natuurlijk willen we je ook deze maand weer op de hoogte houden van de vele nieuwe aangemelde locaties/hotels op meetings.nl. Diverse locaties hebben interessante aanbiedingen gedaan, deze kun je bij de topdeals bekijken. Welke hotels zijn er geopend in Nederland of zijn compleet vernieuwd? Het laatste nieuws op gebied van inspirerende vergaderlocaties, hotels etc. vind je bij meetings.nl.

Klik hier
 
De ideale collega: hoe word je het 

Sommige collega’s zijn geweldig om mee samen te werken, terwijl je andere collega’s liever ontwijkt. Vraag jij je af waar dat aan ligt? Wij weten het en geven je negen tips om zelf ook zo’n geweldige collega te worden. Lees onderstaande tips en word de beste collega die je zou kunnen wensen.


Lees onze 9 tips
Secretaresse Group
 
Secretaresse Group

Delen is vermenigvuldigen! Sluit je nu aan bij DE LinkedIn groep voor secretaresses. Het grootste online-platform met 12.000+ leden voor (directie)secretaresses en management assistenten. Deel je kennis, discussieer actief mee en wissel je ervaringen uit over het secretaressevak. Ben jij al aangemeld? Geef deze tip ook door aan je collega's en let's join the club!

Lees verder
Drink jij genoeg water?

 

Deze gadget helpt jou hiermee! 

Nieuws

-
-
-
-
-
Carlton Square    Kasteel Woerden    Hotel Zuiderduin
Dominicanenklooster Zwolle    Hotel 't Paviljoen Rhenen    Hart van Holland Nijkerk
Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier  Carlton President     Hotel-Restaurant Oud London
meetings.nl | info@meetings.nl | 055-578 65 11 | volg ons op twitter Mail meetings.nl Bekijk meetings.nl op youtube Volg meetings.nl op twitter Volg meetings.nl op facebook
2016 © copyright meetings.nl | Disclaimer | Privacy Statement | Afmelden