Copy
Als je de online versie wilt bekijken, klik dan hier.
meetings.nl de perfectie locatie vindt jou! meetings.nl nieuwsbrief
oktober 2016Stuur deze nieuwsbrief door
 
TOBACCO Theater Amsterdam

Durf creatief te denken
Een indrukwekkend pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris, stoer en de liefde voor detail en historie spat van de muren af! Negen prachtige zalen met de acht meter hoge Theaterzaal als blikvanger, een eigen keuken-equipe op Michelin niveau en een gepassioneerde club medewerkers. Altijd op weg naar nieuwe avonturen met onze gasten. Het TOBACCO Theater is de afgelopen jaren dan ook menigmaal het trotse toneel geweest van prachtige culturele voorstellingen en machtige commerciële events.
borrel.


Lees verder
 
Vroeg opstaan, zo leer je het!

De dagen dat we eens een uurtje vroeger moeten opstaan, realiseren we ons maar al te goed dat we zo extra veel gedaan krijgen. Toch is dat vaak niet voldoende motivatie om vroeg op te blijven staan. Lang blijven liggen is verleidelijk, daarom enkele trucs om vroeger uit je bed te kunnen stappen.


Lees snel verder
 
What is new volgens meetings.nl?

Natuurlijk willen we je ook deze maand weer op de hoogte houden van de vele nieuwe aangemelde locaties/hotels op meetings.nl. Diverse locaties hebben interessante aanbiedingen gedaan, deze kun je bij de topdeals bekijken. Welke hotels zijn er geopend in Nederland of zijn compleet vernieuwd? Het laatste nieuws op gebied van inspirerende vergaderlocaties, hotels etc. vind je bij meetings.nl.

Klik hier
 
Een lege mailbox aan het einde van de dag 

Je mailbox continu checken én toch je werkdag niet afsluiten met een lege inbox is voor veel werknemers een bron van stress.Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Lees onze 9 tips
Secretaresse Group
 
Secretaresse Group

Delen is vermenigvuldigen! Sluit je nu aan bij DE LinkedIn groep voor secretaresses. Het grootste online-platform met 12.000+ leden voor (directie)secretaresses en management assistenten. Deel je kennis, discussieer actief mee en wissel je ervaringen uit over het secretaressevak. Ben jij al aangemeld? Geef deze tip ook door aan je collega's en let's join the club!

Lees verder
    De Spectacles bril

 

          Binnenkort te koop 

Nieuws

-
-
-
-
-
Carlton Square    Kasteel Woerden    Hotel Zuiderduin
Dominicanenklooster Zwolle    Hotel 't Paviljoen Rhenen    Hart van Holland Nijkerk
Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier  Carlton President     Hotel-Restaurant Oud London
meetings.nl | info@meetings.nl | 055-578 65 11 | volg ons op twitter Mail meetings.nl Bekijk meetings.nl op youtube Volg meetings.nl op twitter Volg meetings.nl op facebook
2016 © copyright meetings.nl | Disclaimer | Privacy Statement | Afmelden