Copy
Als je de online versie wilt bekijken, klik dan hier.
meetings.nl de perfectie locatie vindt jou! meetings.nl nieuwsbrief
januari 2019Stuur deze nieuwsbrief door
 ​
 
Taets Art and Event Park  

Met de komst van YadaYada, de Hembrug Één, de renovaties van Hal 1 – toevoeging van het Glazen Paviljoen en de refurbishement in de White Box én het gloednieuwe PG1 Summit Plaza kent TAETS nu nog meer locaties met elk zijn eigen stijl. Met in de basis een rijke industriële historie, is recent gegroeid van 10.000m2 naar een indrukwekkende 20.000m2 bestaande uit meerdere multifunctionele evenementenlocaties.Van imposante congressen in combinatie met een Festival/Foodtruck-stijl lunch of diner tot een training in combinatie met meerdere sub zalen.


Bekijk de mogelijkheden
 
Beheer je social media accounts met Digi.me 

Gebruik je Facebook, Instagram, LinkedIn? En ook Twitter en Pinterest? Dat zijn best een aantal social media kanalen die je beheert! Het kan dan ook knap lastig zijn om het overzicht te bewaren. Maar er is een oplossing in de vorm van Digi.me. Een applicatie die je sociale netwerken op een overzichtelijke manier bundelt. We leggen je graag uit hoe het werkt.Lees snel verder!

 
What is new volgens meetings.nl?

Natuurlijk willen we je ook deze maand weer op de hoogte houden van de vele nieuwe aangemelde locaties/hotels op meetings.nl. Diverse locaties hebben interessante aanbiedingen geplaatst, deze kun je bij de topdeals bekijken. Welke hotels zijn er geopend in Nederland of zijn compleet vernieuwd? Het laatste nieuws op het gebied van inspirerende vergaderlocaties, hotels etc. vind je bij meetings.nl.
Klik hier
 
Maak van je evaluatiegesprek een succes met deze vier tips!

Bij veel medewerkers staat het jaarlijkse evaluatiegesprek alweer in de agenda. De kans om samen met je leidinggevende de afgelopen tijd door te spreken. We geven je vier tips om ervoor te zorgen dat je gesprek soepel verloopt.
Bekijk onze tips

 
Secretaresse Group

Delen is vermenigvuldigen! Sluit je nu aan bij DE LinkedIn groep voor secretaresses. Het grootste online-platform met 12.500+ leden voor (directie)secretaresses en management assistenten. Deel je kennis, discussieer actief mee en wissel je ervaringen uit over het secretaressevak. Ben jij al aangemeld? Geef deze tip ook door aan je collega's en let's join the club!
Meld je aan

Nieuws

-
-
-
-
-
    Kasteel Woerden    Hotel Zuiderduin      
Dominicanenklooster Zwolle           Hotel-Restaurant Oud London 
        
meetings.nl | info@meetings.nl | 055-578 65 11 | volg ons op twitter Mail meetings.nl Bekijk meetings.nl op youtube Volg meetings.nl op twitter Volg meetings.nl op facebook
2019 © copyright meetings.nl | Disclaimer | Privacy Statement | Afmelden