Copy
Als je de online versie wilt bekijken, klik dan hier.
meetings.nl de perfectie locatie vindt jou! meetings.nl nieuwsbrief
december 2018Stuur deze nieuwsbrief door
 
 
Meetings.nl sponsort friendship Sport center

In Amsterdam Noord aan de A10 ligt het Friendship Sports Centre waar ruim 800 mensen met een beperking veilig kunnen sporten. Dit Centre is zo ontwikkeld op deze doelgroep dat het uniek is in de wereld. Om de continuïteit van het Friendship Sports Centre te waarborgen is het bedrijfsleven heel belangrijk en wordt het steeds belangrijker. Na het creëren van fantastische business/vergader ruimtes kan er op deze locatie partijen georganiseerd worden tot 1000 personen. Van vergaderingen, team buildingdagen, personeel/jubileums feesten, innovatie tot sport clinics, alles is mogelijk op het Friendship Sport Centre. Meetings.nl steunt dit mooie goede doel en laat je kennismaken met deze unieke vergaderlocatie!

Steun dit goede doel en vraag hier jouw offerte aan
 
Kerstsfeer op de werkvloer? 

Als je geen vakantie hebt rond de kerstdagen, dan is het wel zo leuk als je jouw kantoor of werkplek kunt versieren voor dat broodnodige beetje kerstsfeer. Nou kun je een kerstboom van 2 meter compleet met ballen en guirlandes meezeulen en op je bureau zetten, maar de vraag is of jouw baas daar heel gelukkig van wordt. 
Zo krijg je het voor elkaar

 
What is new volgens meetings.nl?

Natuurlijk willen we je ook deze maand weer op de hoogte houden van de vele nieuwe aangemelde locaties/hotels op meetings.nl. Diverse locaties hebben interessante aanbiedingen geplaatst, deze kun je bij de topdeals bekijken. Welke hotels zijn er geopend in Nederland of zijn compleet vernieuwd? Het laatste nieuws op het gebied van inspirerende vergaderlocaties, hotels etc. vind je bij meetings.nl.
Klik hier
 
7 tips om de kosten van de kantoorinrichting zo laag mogelijk houden

De kantoorinrichting is toch iets waar je liever niet veel geld aan uitgeeft. Jij besteedt liever het budget aan andere zaken. Maar wat nou als beide opties mogelijk zijn? Met deze 7 tips heb je straks een hippe kantoorinrichting én heb je de kosten voor de inrichting zo laag mogelijk gehouden.
Lees snel verder

 
Secretaresse Group

Delen is vermenigvuldigen! Sluit je nu aan bij DE LinkedIn groep voor secretaresses. Het grootste online-platform met 12.500+ leden voor (directie)secretaresses en management assistenten. Deel je kennis, discussieer actief mee en wissel je ervaringen uit over het secretaressevak. Ben jij al aangemeld? Geef deze tip ook door aan je collega's en let's join the club!
Meld je aan

Nieuws

-
-
-
-
-
    Kasteel Woerden    Hotel Zuiderduin      
Dominicanenklooster Zwolle           Hotel-Restaurant Oud London 
        
meetings.nl | info@meetings.nl | 055-578 65 11 | volg ons op twitter Mail meetings.nl Bekijk meetings.nl op youtube Volg meetings.nl op twitter Volg meetings.nl op facebook
2018 © copyright meetings.nl | Disclaimer | Privacy Statement | Afmelden