Copy

Wat is nieuw volgens meetings?

Natuurlijk willen we je ook deze maand weer op de hoogte houden van de vele nieuwe aangemelde locaties/hotels op meetings.nl. Diverse locaties hebben interessante aanbiedingen geplaatst, deze kun je bij de topdeals bekijken. Welke hotels zijn er geopend in Nederland of zijn compleet vernieuwd? Het laatste nieuws op het gebied van inspirerende vergaderlocaties, hotels etc. vind je bij meetings.nl.
Sinds kort staat onze nieuwe Conference Line website live. Wij zijn erg blij met het resultaat! Heb jij 'm al bekeken? Klik op de afbeelding om gelijk naar onze nieuwe website te gaan. 
Vergaderen omringd door natuur, ook in de winter! Dat kan bij Eigentijdserf Westelbeers.
Maak jullie vergadering of bijeenkomst effectiever én creatiever door te kiezen voor een vergaderlocatie omringd door natuur. Ook in de winter is het heerlijk om in verbinding te staan met buiten. De frisse lucht, een koude bries en daglicht zetten de zintuigen op scherp en houden iedereen alert. Het heeft grote invloed op de effectiviteit en productiviteit van mensen. Sluit je de bijeenkomst af met een borrel bij de vuurkorf, dan heeft juist een winterbijeenkomst echt iets aangenaams.

Bekijk alle mogelijkheden!

Onze Topdeals van deze maand!

NH Conference Centre Den Haag
Postillion Convention Centre WTC Rotterdam
Misschien bent u er nog niet mee bezig, maar uw kerst- of nieuwjaarsborrel kan maar vast geregeld zijn. Dan kunt u in december heerlijk ontspannen het jaar afsluiten. Klinkt goed toch?
Klik hier voor deze deal
Promotie Postillion Convention Centre Rotterdam. 8 uurs vergaderarrangement: €49.50 per persoon inclusief zaalhuur. Boeking moet plaatsvinden tussen 01.07.2019 en 01.01.20.
Klik hier voor deze deal.
Kasteel de
Vanenburg
Novotel Amsterdam Schiphol Airport
Vier een onbezorgde kerstborrel of nieuwjaarsborrel bij Kasteel De Vanenburg. Een sfeervolle afsluiting voor de feestdagen. Speciaal voor de gezellige wintermaanden december en januari hebben wij winterse arrangementen.
Klik hier voor deze deal
Toasting to Christmas or to the new year? It might seem far away, but we are counting down the days already! As of December 9th, our play lounge will be transformed into a true Winter Wonderland.

Klik hier voor deze deal
Klik hier voor alle Topdeals!

Volg ons op Twitter en Instagram voor het leukste nieuws.

Twitter
Email
Secretaresse Group
Instagram
meetings.nl | info@meetings.nl | 055-578 65 11
© copyright meetings.nl | Disclaimer | Privacy Statement | Voorkeur aanpassen | Afmelden