Copy
View this email in your browser
Lezing Peter Toonen: 2015 Voorbij de Transitie

Dinsdag 22 september te Baarn
een Gezond Verstand Avond


 
Peter Toonen is sinds jaar en dag bekend als een grote kenner van de Maya's.
Het is mij een waar genoegen vriend en collega Peter Toonen dinsdag "bij mij thuis" in Baarn voor de tweede maal te horen spreken. Het blijft altijd een feestje om naar hem te luisteren door zijn brede kennis, zijn enthousiasme en zijn humor

Wij zijn zelf de verandering...
Peter Toonen vertelt al jaren dat de oude Maya’s de huidige tijd al meer dan duizend jaar geleden konden waarnemen (voorspellen), een tijd waarin alles steeds sneller en materialistischer lijkt te gaan. Hoe deden ze dat?
Volgens Peter laten de Maya’s ons zien dat achter de huidige geld-, energie- en milieu crisis die daar uit voortkomt, zich juist nieuwe kansen kunnen openbaren. Het belangrijkste wat de Maya’s ons kunnen leren is dat tijd niet slechts lineair voortgaat, maar zich voordoet in cycli, die thema’s openbaren in een steeds krachtiger NU.
En zo zijn we vanaf 26 juli 2015 aangekomen in het Jaar van de Witte Planetaire Tovenaar. Wat kan dit ons brengen? Dat hoor je in deze lezing...
 
Ons DNA
Er zal uitgebreid verteld worden over recente ontdekkingen en ontwikkelingen over de werking en veranderingen van ons DNA en de relatie tussen DNA en invloeden vanuit de kosmos.
Wetenschappers constateren dat het hart van onze melkweg (galactisch stelsel) de laatste jaren fungeert als een soort super deeltjesversneller die hoog geladen gammastraling op ons afvuurt. Daar reageert onze zon op, en daarmee ook het leven op aarde. Wat kunnen daarvan de gevolgen zijn voor de aarde en ons DNA? Hoe kun je zorgen dat je DNA optimaal functioneert? Hoe werkt DNA überhaupt? Wat is er in de afgelopen duizenden jaren gebeurd met ons DNA, en wat gebeurt er nu? Nieuwe feiten en praktische tips voor het leven voorbij 2015

Lees meer>

Peter Toonen (1958), coach, inspirator, verteller en schrijver van acht boeken en vele artikelen vooral over de Maya-kalenders, wil het onzichtbare zichtbaar maken in en om ons heen. Al meer dan twintig jaar verschijnen over en van hem regelmatig publicaties en columns in diverse tijdschriften. Via landelijke radio en tv werd hij bekend als ‘2012-deskundige’. Zeven jaar geleden heeft hij de opleiding Energetisch Coach opgezet, waar hij nog steeds hoofdtrainer is en die nu bestaat onder de naam Bewustzijns Coach in Utrecht.
In 2003 won hij de Frontier Award voor zijn grensverleggende werk op het gebied van wetenschap en spiritualiteit. Zijn motto is “Hou het simpel”. Maar ook: De enige werkelijke groei is die van bewustzijn. 
Lees meer>

 
Praktische informatie
De presentatie begint om 20.00 uur, met een inloop van 19.30 uur
Locatie: Kanexia, Prinses Marielaan 5, 3743 JA, Baarn
Deelnamekosten zijn 10 euro
Aanmelden van te voren via de contactpagina, of via email: info@kanexia.nl


Wees van harte welkom op deze eerste Gezond Verstand Avond van het nieuwe seizoen
Met hartegroet,

Jose de Graaf


PS 1: Voor de andere activiteiten na de zomervakantie, zie de agenda
PS 2: Heb je vannacht de volle maan niet gezien, kijk dan vanavond nog eens...

 
 
 
 

Kanexia, The Inca Way, 
Baarn, The Netherlands, Mob: +31.6.42023144

www.kanexia.nlwww.munay-ki.nlinfo@kanexia.nl
Voel je vrij om deze nieuwsbrief door te sturen aan andere belangstellenden!