Copy
View this email in your browser
 
Hoe kun je in de hectiek van het westerse bestaan meer in balans leven?
Hoe kom je in een betere relatie met Moeder Aarde?
Hoe kun je jezelf en anderen beter van dienst zijn?

Heb jij deze vragen weleens?
Wellicht kun je de antwoorden krijgen tijdens de prachtige 3-daagse workshop met Inca-medicijnvrouw Doña Marquesa uit Peru of tijdens een van haar andere activiteiten
 
Advanced Chaka-Workshop
Een verdieping van
De 7 Inwijdingen van het Regenboogpad
"Sonqo a Sonqo"
Van hart tot hart
vrijdagavond 20 november t/m zondagmiddag 22 november
 
 
 
Een overzicht wat Doña Marquesa uit Peru je allemaal aanbiedt deze maand in Baarn:
In vreugde en dankbaarheid heet ik Doña Marquesa opnieuw dit najaar welkom en wel van donderdag 19 t/m donderdag 26 november. Doña Marquesa is een krachtige jonge medicijnvrouw uit de Inca-traditie. 
Haar humor is verfrissend, haar bescheidenheid ontwapenend maar vooral haar open hart, waardoor zij zich zowel in ceremonies als in helingen en inwijdingen laat leiden, laat niemand die haar ontmoet ongeroerd...
De 3-daagse workshop Advanced Chaka van vrijdagavond 20 november t/m 22 november 

Een Mini-Chaka-Workshop op vrijdagmiddag 20 november
De Traditionele Groeps-Despacho-Ceremonie op Woensdag 25 november met volle maan
Persoonlijke Consulten van donderdag 19 november t/m donderdag 26 november
 

Voordat Doña Marquesa naar Baarn komt is zij in Nieuwland bij De Oase:
Morgenochtend start daar de 2-daagse Workshop Nusta Karpay waarin de vrouwelijke kwaliteiten en heelwording centraal staan.
lees hier meer over deze workshop, zoals deze in het voorjaar hier in Baarn is gegeven 
Woensdag 18 november: Groeps-Despacho-Ceremonie met vuurceremonie
En t/m 18 november geeft Dona Marquesa daar persoonlijke consulten
Aanmelden voor Nieuwland, graag direct bij Alice Kromhout: 06-53465025
 

Over de Advanced Chaka Workshop:
Toen Alice Kromhout en Peter Bakkes Don Alejandro, de vader van Doña Marquesa, vroegen ons de meest originele en fundamentele inzichten van zijn voorouders, de Inca priesters uit de hoge Andes, te leren, aarzelde hij geen moment. Dat moest de inwijding van het Regenboogpad zijn. Dit is een inwijding die alle jonge mensen in de Q’ero traditie ontvangen en die herhaald wordt als iemand ‘van het rechte pad’ afdwaalt door eigen keuzes of door andere omstandigheden in hun leven.
Dit is de Chaka, de 7 inwijdingen van de Regenboogbrug.
Tijdens de Advanced Chaka workshop met Doña Marquesa gaan we ons verder in deze teachings van de Chaka verdiepen en kijken wat we hier in het dagelijkse leven mee kunnen. Vooral voor jou als je graag dienstbaar wilt zijn aan jezelf en anderen, ook wanneer je met cliënten werkzaam bent als coach of healer. 

Wij weten allemaal hoe moeilijk het is om in het hectische ‘westerse’ leven de connectie met Pachamama, met Moeder Aarde, zuiver te houden. Onze dagelijkse beslommeringen zorgen er vaak voor dat we uit balans raken en de zware energieën met ons mee torsen als stenen in een rugzak. Doña Marquesa zal ons meenemen op een reis door de belevingswereld van haar volk. Van jongs af aan heeft zij haar leven in ceremonie doorgebracht, van zonsopgang tot zonsondergang is zij in echte verbinding met Pachamama. Kleine persoonlijke ceremonies maken een belangrijk deel uit van haar leven. Door ons bewust te worden van de gedachte achter deze ceremonies kunnen wij leren in ons eigen leven onze persoonlijke rituelen te ontwikkelen.
Bovendien zullen wij tijdens deze workshop aandacht besteden aan de praktische toepassing van de energie van de regenboogbrug en hoe wij daarmee onszelf en anderen kunnen helpen.
Waar mogelijk zullen we buiten in de natuur werken.
Lees meer> 

 

Mini-Chaka-Workshop
Is de 3-daagse workshop (nog) iets teveel voor jou? En wil je wel graag meer kennis opdoen van de basisprincipes uit de Chaka-workshop?
Kom dan naar de Mini-Chaka-Workshop op vrijdagmiddag 20 november.
Deze speciale korte training organiseren we met Doña Marquesa om de Advanced Chaka Workshop meer toegankelijk te maken. Namelijk voor diegenen die voor het eerst kennis maken met de Inka-mystiek en voor hen die de Chaka-workshop nog niet hebben gevolgd, 
We brengen je op de hoogte van de begrippen en de basisprincipes die gedeeld zijn in de Chaka-Workshop, en die nodig zijn om deze verdiepings-workshop te kunnen volgen.
Ook wanneer je niet aan de Advanced Chaka Workshop deelneemt, kun je deze Mini-Workshop bijwonen.
Onderaan deze pagina kun je hier meer over lezen

Dona Marquesa_Peter en Alice_kanexia_20150416_
 
Hoef je niet zo nodig een opleiding te volgen en wil je wel graag (opnieuw) kennis maken met de prachtige en krachtige ceremonies uit de aloude Inka-traditie? 
Kom dan naar de

Groeps-Despacho-ceremonie op Woensdagavond 25 november met volle maan

Een Despacho-ceremonie is een eeuwenoude Inca Ceremonie waarbij een offer aan Moeder Aarde wordt gemaakt en vervolgens aan het vuur wordt geofferd.
Deze ceremonie is een prachtige gelegenheid om datgene wat jou niet meer dient in je leven los te laten en nieuwe energieën op je pad uit te nodigen.
Maar ook om je dankbaarheid te uiten en/of gebeden voor jou en je geliefden kracht te geven.
Je persoonlijke intenties kunnen op elk gebied liggen, die voor heling of transformatie in aanmerking komen voor jezelf of voor je geliefden: gezondheid, emoties, je relaties met andere mensen, je werk, je huis, je relatie met de natuur, om een project waaraan je werkt meer kracht te geven, of om een nieuwe richting op te gaan in je leven…
Lees meer>
 
 
 
Doña Marquesa geeft ook persoonlijk consulten.
Zij is een heel krachtige traditionele healer en van harte ondersteunt ze je volgens de traditie van haar volk, de Qeros uit Paucartambo in Peru bij lichamelijke, psychische en andere problemen. Ook geeft zij de traditionele inwijdingen van haar volk door, de Hatun Karpay, in het kort voor Liefde, Wijsheid en Werk...
Er zijn nog enkele plaatsen vrij wanneer Doña Marquesa bij mij in Baarn is (donderdag 19 t/m donderdag 26 november)
Lees meer > 
 

Doña Marquesa
Doña Marquesa is een krachtige jonge medicijnvrouw van de Q’ero Natie uit Peru, de laatste afstammelingen van de Inka priesters. Doña Marquesa komt van een lange lijn van bekende medicijnmannen en -vrouwen. Zij is geboren in de traditionele Q’ero-gemeenschap Kiko waar ze ook is opgegroeid. 
Vorig jaar was Dona Marquesa samen met haar vader Don Alejandro voor het eerst in Europa om haar teachings uit de Qero-gemeenschap te delen. Dit jaar reist zij zonder haar vader, maar uiteraard zoals vanouds liefdevol en vakkundig begeleid door Alice Kromhout en Peter Bakkes van Terra Sacra.
Doña Marquesa geeft blijk van haar kracht, zuiverheid en verbondenheid met de tradities van haar voorouders. Haar humor is verfrissend, haar bescheidenheid ontwapenend maar vooral haar open hart, waardoor zij zich zowel in ceremonies als in helingen en inwijdingen laat leiden, laat niemand die haar ontmoet ongeroerd.
In een tijd dat de vrouwelijke energie zich sterk manifesteert om de balans tussen de twee polen te herstellen is Doña Marquesa een inspiratie voor iedereen die de kans heeft om haar te ontmoeten.
Door haar tante Doña Maria, laatste Alto Mesayoq van de Q’ero-gemeenschap, is zij aangewezen als degene die de wijsheid van de Alto Mesayoq volgens Q’ero traditie zal uitdragen, omdat de Apu’s, de hoge bergen van de Andes, haar als zodanig accepteren.
Lees meer >
 
 Naysha, Doña Marquesa en José tijdens de Welkoms-Vuurceremonie afgelopen oktober
 

Tenslotte een snelle blik op de agenda van de eerste maanden in nieuwe jaar:
Zoals vanouds en vertrouwd ga ik zelf weer nieuwe workshops Munay-ki geven; Martijn van Staveren komt vanaf 11 januari zijn nieuwe serie lezingen geven "Buitenaards Contact is Werkelijkheid"; 23 januari: Peter Toonen: Workshop Kosmos en DNA; 14 februari, Valentijnsdag: Maggie Tahalele: Workshop in de sferen van Dolfijnen en Walvissen; en in maart: Margreeth van Eersel: Workshop Quantum Healing en Sound
 
 
Van harte hoop ik je een dezer dagen te ontmoeten...en ik wens je ondertussen veel vreugde, harmonie en: 
 

Met hartegroet,
José de Graaf
 

 

 

Kanexia, The Inca Way, 
Baarn, The Netherlands, Mob: +31.6.42023144

www.kanexia.nl / info@kanexia.nl