Copy
View this email in your browser

Lieve mensen,

Met een "happy heart" heb ik afgelopen donderdag de krachtige Inca-sjamaan Dona Marquesa op Schiphol welkom geheten. Dona Marquesa is een jonge medicijnvrouw uit Peru van de Qero-traditie. Van vrijdag 15 mei - donderdag 21 mei is Dona Marquesa bij mij in Baarn met een prachtig programma van workshops, ceremonie en persoonlijke consulten. Lees meer>
 
 


Vanvond is in Hilversum de filmvertoning van The Power of the Heart
De film wordt eenmalig getoond in de JT bioscoop van Hilversum, in aanwezigheid van Baptiste de Pape, de maker van de film en van het gelijknamige boek
De film duurt van 19.00 tot 21.15 uur. 
Aansluitend is er, onder het genot van een drankje, gelegenheid om Baptiste te ontmoeten, vragen te stellen en zijn boek te laten signeren. Laat je hart je gids zijn! Wel van te voren een ticket kopen svp.
Er zijn nog kaarten beschikbaar. Als je via social media deze FB-pagina wilt delen en laten weten dat jij er bij bent, is dat super! Het zou fantastisch zijn als we deze prachtige en belangrijke film aan een volle zaal kunnen tonen!
We maken vanavond tevens de prijswinnaars bekend van een verblijf in een eco Coco-Mat residentie in Griekenland, voor elke 50e aanmelding! 
Lees meer >
 

 


Roberto Floris Solis uit Peru is in Baarn van aanstaande vrijdag t/m zondag met een bijzondere "Sacred Plant-medicine-ceremony" en tevens is hij beschikbaar voor persoonlijke healingsessies. Door persoonlijke omstandigheden, ik ben tamelijk in de lappenmand, is het oorspronkelijke programma iets ingekort.
 
 
 

Don Roberto noemt zichzelf geen sjamaan, maar Chakaruna, een Inca-term, die je kunt omschrijven als "menselijke brug van hart tot hart". Don Roberto staat bekend als een warme, down-to-earth teacher en healer, die op een simpele wijze de oude, heilige Andes-tradities weet over te brengen op een manier waarop wij deze in ons vaak hectische westerse leven kunnen integreren. 

Don Roberto geeft krachtige individuele healing-consulten. Roberto geeft ook sessies voor paren. Het zijn zelf-healing sessies om harmonie terug te brengen in het fysieke, mentale, en spirituele lichaam teneinde geluk, balans, overvloed en fysieke gezondheid te verkrijgen. Lees meer >

Sacred Peru Plant Medicine Ceremony
Van zaterdagmiddag 25 april 14.00 uur doorlopend t/m zondag 26 april rond 11.00 uur.
Een unieke ervaring om onder leiding van een zeer ervaren Plant-teacher dit aloude healings-ritueel te beleven voor een totale focus op jezelf in verbinding met al wat is, het ontwaken van je bewustzijn, de reis van hoofd naar hart, het vergroten van je intuitie, en vooral grote stappen maken in helen wat nu geheeld mag worden. "To open the consciousness in order to experience higher states of conciousness in the parallel worlds of Sacred Spaces, that are magnetic and spiritual fields of the new Era."
Een despachoceremonie en vuurceremonie maken deel uit van deze reis van diepe verbinding met de heilige natuur. Tijdens de ceremonie gebruiken we samen een licht diner op zaterdagavond en een licht ontbijt op zondag.
Lees meer> 

Met hartelijke lentegroet en graag gauw tot ziens,

José de Graaf
 
 

 

 

Kanexia, The Inca Way, 
Baarn, The Netherlands, Mob: +31.6.42023144

www.kanexia.nlwww.munay-ki.nlinfo@kanexia.nl