Copy
View this email in your browser

Lieve mensen,

Vanuit het prachtige Griekenland, ontvang je deze nieuwsbrief met de aankondiging van de komst van Doña Marquesa en haar programma dit najaar, zoals dat ik weer samen met Peter en Alice van Terra Sacra kan aanbieden in Baarn.   

Doña
 Marquesa is een jonge medicijnvrouw uit Peru van de Qero-traditie. Van aanstaande vrijdag 16 oktober t/m dinsdag 20 oktober en vanaf vrijdag 20 november t/m woensdag 25 november is Doña Marquesa weer bij mij in Baarn met een prachtig programma van workshops, ceremonie en persoonlijke consulten. Lees meer
 
 


Doña Marquesa
Doña Marquesa is een krachtige jonge medicijnvrouw van de Q’ero Natie uit Peru, de laatste afstammelingen van de Inka priesters. Doña Marquesa komt van een lange lijn van bekende medicijnmannen en -vrouwen. Zij is geboren in de traditionele Q’ero-gemeenschap Kiko waar ze ook is opgegroeid. 

Doña Marquesa geeft blijk van haar kracht, zuiverheid en verbondenheid met de tradities van haar voorouders. Haar humor is verfrissend, haar bescheidenheid ontwapenend maar vooral haar open hart waardoor zij zich zowel in ceremonies als in helingen en inwijdingen laat leiden laat niemand die haar ontmoet ongeroerd.
In een tijd dat de vrouwelijke energie zich sterk manifesteert om de balans tussen de twee polen te herstellen is Doña Marquesa een inspiratie voor iedereen die de kans heeft om haar te ontmoeten.

 
 
 

De start van haar Europese programma is op Vrijdagavond 16 oktober met een Welkomsvuur. 
We nodigen je dan van harte uit voor het bijwonen van een mooie informele avond met Vuur-ceremonie en introductie-teachings.
Dona Marquesa zal de essentie van de wijsheid van haar volk, de Qeros, met ons delen en speciaal wat dit voor ons in de huidige hectische tijd kan betekenen...
Lees meer: 

Aansluitend ziet haar programma er in Baarn als volgt uit:

* Zaterdag 17 oktober: Mesa-feest, Een Feest van Verbinding, voor mesa-dragers en allen die zich tot de helende wereld van de Qeros aangesproken voelen. 

* Zondag 18 oktober: Weefworkshop: Weef je Wereld: traditionele weefkunst van Qeros-gemeenschap: weefdemonstratie, zelf een origineel Qeros-armbandje, een Watana, maken en meer leren over de achtergrond en betekenis van de weefkunst van de Qeros.

* Maandag 19 en dinsdag 20 oktober: Persoonlijke consulten voor healingen en inwijdingen

* Vrijdagmiddag 20 nov.: Korte training ter voorbereiding op de Advanced Chaka Workshop

* Vrijdagavond 20 t/m zondagmiddag 22 november: Workshop Advanced Chaka

* Woensdagavond 25 november: Traditionele Inca-Groeps-Despacho-ceremonie voor heling en transformatie tijdens de volle maan met vuurceremonie

* Maandag 23, dinsdag 24 en woensdag 25 november : Persoonlijke Consulten (Healingen en Inwijdingen)

 
 
Doña Marquesa is dus beschikbaar voor persoonlijke consulten voor Healingen en Inwijdingen en dit najaar ook weer met een persoonlijke “hoocha”-despacho, een cleansing-ceremonie om zware energie achter te laten en nieuwe wegen in te slaan.
Lees hier alles over de Persoonlijke Consulten met Doña Marquesa

 
Van harte hoop ik je een dezer dagen te ontmoeten... 

Met hartegroet,
Jose de Graaf
 

 

 

Kanexia, The Inca Way, 
Baarn, The Netherlands, Mob: +31.6.42023144

www.kanexia.nl / info@kanexia.nl