Copy
View this email in your browser


 
Lieve mensen, 

The Power of the Heart brengt de kracht, de wijsheid, de liefde en de intelligentie van ons hart op een volkomen vernieuwende wijze onder de aandacht.
Wat hebben Paulo Coelho, Isabel Allende, Eckhart Tolle, Deepak Chopra, Marianne Williamson, John Gray en Maya Angelou met elkaar gemeen? Ze onderkennen de noodzaak van het luisteren naar je hart.

Auteur Baptist de Pape sprak met hen en nog vele anderen. Hij creëerde een boek én een film (met de regisseur van The Secret) met een verrassende wetenschappelijke en spirituele onderbouwing die aan het begin staan van een onstuitbare internationale beweging: laat je hart je gids zijn en leef dichter bij je intuïtie. 
In twee maanden tijd gingen er 25.000 exemplaren van het boek, dat nu al in 70 landen is uitgegeven, over de toonbank in Nederland!
 
bliz-events-the-power-of-the-heart-boek-Kanexia
 

Op maandagavond 20 april is de exlusieve filmvertoning eenmalig in Hilversum

The Power of the Heart wordt getoond in de JTbioscoop van Hilversum
De film duurt van 19.00 uur tot 21.15 uur
De maker Baptist de Pape is hierbij persoonlijk aanwezig om, onder het genot van een drankje, met je in gesprek te gaan, vragen te beantwoorden en om zijn boek te signeren.
 
The Power of the Heart_baptist-de-pape
 

Meteen je ticket reserveren via bliz-events

Van harte ondersteun ik met Kanexia de organisator Liesbeth Bakker van Bliz-events om zoveel mogelijk mensen te bereiken, harten te openen en een volle bioscoopzaal te hebben in Hilversum.
Vooral om je hart je gids te laten zijn…
De haast onvoorstelbare kracht van het hart is een onuitputtelijke bron van liefde en wijsheid en overtreft ons denken ver… Zo kan je hart als gids je leiden tot je ware potentie en geluk en naar het ware doel in je leven
 
the-power-of-the-heart-paulo-coelho
 

Aanmelden voor de film gaat via de website van Bliz-events, waar je ook meer achtergrond-info kunt vinden.
 
Ook op de Kanexia-site kun je meer achtergrondinfo vinden over The Power of the Heart: over de betekenis, over de maker Baptiste de Pape, over de film waaronder de trailer van de film en over het boek en alvast een paar pagina's lezen op het inkijkexemplaar, alles op de pagina The Power of the Heart, Hilversum , waar je tevens terecht kunt voor info om je ticket voor de film te reserveren. 

Op Facebook is de filmavond in Hilversum ook te vinden, waarbij je natuurlijk meteen jouw vrienden kunt uitnodigen.

Van harte hoop ik je maandag 20 april in Hilversum te zien!
 
heart, stralend in roze rood
 

Agenda:
Mijn website is door allerlei oorzaken niet up-to-date, toch wil ik je alvast laten weten dat Kanexia dit voorjaar tweemaal bezoek krijgt van een sjamaan uit Peru met mogelijkheden voor individuele healingsessies en in groepsverband ceremonies en workshops.


Van 22 t/m 29 april: Chakaruna Don Roberto Flores. Don Roberto noemt zichzelf geen sjamaan, maar Chakaruna, een Inca-term, die je kunt omschrijven als "menselijke brug van hart tot hart". Don Roberto staat bekend als een warme, down-to-earth teacher en healer, die op een simpele wijze de oude, heilige Andes-tradities weet over te brengen op een manier waarop wij deze in ons vaak hectische westerse leven kunnen integreren. Vrijdagavond 24 april en het weekend van 25 en 26 april is er ceremonie en workshop. De overige dagen is Roberto beschikbaar voor individuele healing-consulten. Roberto geeft ook sessies voor paren. Het zijn zelf-healing sessies om harmonie terug te brengen in het fysieke, mentale, en spirituele lichaam teneinde geluk, balans, overvloed en fysieke gezondheid te verkrijgen.

 
Van 15 t/m 21 mei: Doña Marquesa is terug in Baarn. Doña Marquesa is een krachtige jonge medicijnvrouw van de Q' ero Natie uit Peru. Zij zijn de laatste afstammelingen van de Inka priesters en Dona Marquesa komt van een lange lijn van bekende medicijnmannen en -vrouwen. Door haar tante Doña Maria is zij aangewezen als degene die de wijsheid van de Alto Mesayoq volgens Q'ero traditie zal uitdragen.
Op Woensdagavond 20 mei hebben we een despacho/vuur-ceremonie, van vrijdagavond 15 mei t/m zondagmiddag 17 mei is de Nusta-Karpay-workshop (het Inca-pad van de vrouwelijke heelwording, in diepe verbondenheid met Moeder Aarde.) De overige dagen is Doña Marquesa beschikbaar voor persoonlijke Healingen en Inwijdingen.

Verder staat voor juni een serie van 4 lezingen op maandagavond door Martijn van Staveren in de planning. 

Met hartegroet en heel graag tot ziens, te beginnen bij de Power of the Heart-film in Hilversum
José de Graaf
 

  
 
Kanexia, The Inca Way, 
Baarn, The Netherlands, Mob: +31.6.42023144

www.kanexia.nl / info@kanexia.nl